24 Aralık Kadın Dizisinde Çalan Şarkı Ne? Kadın Dizisi 45. Bölümde Çalan Şarkının Sözleri


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 19:43
0

Fox tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın yeni bölümüyle 24 Aralık Salı günü ekranlara geldi.

Fox tv ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Kadın, müzikleri ile de adından söz ettiriyor.

Kadın dizisinin yeni bölümünde hangi şarkılar çaldı? Kadın dizisinin 45. bölümü 24 Aralık Salı günü izleyici ile buluştu.

Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Bennu Yıldırımlar ve Şerif Erol gibi isimlerin rol aldığı Kadın dizisinin 45. bölümünde çalan şarkının sözleri ne?

Kadın 45. bölüm çalan şarkı ne? Kadın 45. bölüm çalan şarkının sözleri ne? 24 Aralık Kadın dizisinde çalan şarkı ne? 24 Aralık Kadın dizisinde çalan şarkının sözleri ne? Kadın dizisi son bölümde çalan şarkı ne? Kadın dizisi yeni bölümünde hangi şarkılar çaldı? Kadın dizisi müzikleri neler?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fox tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinin 45. bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanda olay sahnelere yer verildi.

Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Şerif Erol, Bennu Yıldırımlar gibi önemli isimleri buluşturan Kadın dizisinin 45. bölümünde neler olacak?

KİMİ ÖLDÜRDÜLER?

Kadın dizisinin 45. bölümü 25 Aralık Salı günü Fox tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Kadın dizisinin 45. bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanda Bahar’ın evini basan silahlı kişilerin bir kadını öldürdüklerini söylediği sahne olay yarattı.

Sarp’ın Bahar ve çocukları evden apar topar götürmeye çalıştığı sahnelere yer verilen 45. bölüm fragmanında hemen arkasından silahlı kişilerin evi bastığı görülüyor. Nezir’in adamları tarafından evin basılmasının ardından silah sesleri duyuluyor ve adamlar kaçarken ‘Kadın öldü’ diyerek arabaya binip hızla uzaklaşıyor. Evde Bahar’ın annesi Ceyda ve Yeliz’in olduğu tahmin ediliyor. Yoksa bu isimlerden biri hayatını kaybedip diziden ayrılacak mı?

Bakalım Kadın dizisinin 25 Aralık Salı günü yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? Kadın dizisi Salı günleri yeni bölümleri ile Fox tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

KADIN DİZİSİ

Medyapım prodüksiyonluğunda hayata geçen Kadın dizisinin yapımcılıklarını Faruk Bayhan ve Fatih Aksoy birlikte üstleniyor. Senaryo yazarlığını Hande Altaylı’nın yaptığı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturmakta.

KADIN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kadın dizisinin başrollerinde ise Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Şerif Erol, Ayça Erturan, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil gibi isimler yer alıyor.