23 Eylül 2017 Reyting Sonuçları-Dengeler Bozuldu mu?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:04
0

Tam 5 dizi 23 Eylül cumartesi günü ekranlarda olacak. Bunlardan bir tanesi ismi Sevda’nın Bahçesi olan yeni bir dizi. Bakalım Cumartesi gününün dengeleri değişecek mi? 23 Eylül 2017 Reyting Sonuçları, nasıl bir tablo çıkacak karşımıza.

Bildiğiniz gibi yeni bir sezonla Eylül ayı rekabetçi geçer. Yeni diziler ekranlarda boy gösterirken eski sezon dizileri ise yeni hikayeler ve yeni oyuncularla izleyicisi ile buluşmanın heyacını yaşarlar. Bazen yeni bir dizi sağlam bir senaryo, hikaye ve kurgu  ile eski dizileri dize getirirken bazen de daha ilk bölümden havasını da aldığı olur. Bakalım 23 Eylül 2017 cumartesi reyting sonuçları nda nasıl bir tablo izlicez. Detaylar haberimizde.

İsterseniz günün reyting sonuçları ve analizlerine geçmeden önce geçtiğimiz hafta nasıl bir tablo izlemişiz bir inceleyelim. Aşağıdaki tablodan da görüleceği gibi Yeni Gelin yeni sezona hızlı başlamış. Fazilet Hanım ve Kalbimdeki Deniz dizilerinin rekabeti sürüyor. Ardaki yaklaşık 1 puanlık fark kapanabilecek bir fark. 23 Eylül 2017 cumartesi reyting sonuçları öncesinde Yalaza’nın durumu hiçte iç acıcı değilYalaza dizisi 2,00lık reyting oranı ile kötü bir başlangıç yapmıştı. Hikayesi ilginç olmakla beraber ilk bölüm itibari ile pek fazla izlenmedi. Tabi tekrarları ile izleyiciye kendisini alıştırdıysa bugün oranını arttırabilir.

Son olarak Sevda’nın Bahçesi dizisi iddialı geldi. Sibel Can ve Emre Kınay ile oyuncu kadrosunu güçlendiren bir dizi var karşımızda. Dizinin mekan seçimleri de güzel, restoranda çekilecek sahneler bir hayli fazla. Sevda’nın Bahçesi çekimleri nerede yapılıyor, merak eden ziyaretçilerimiz bu haberimize bakabilirler.


Haftalık Reyting Sonuçları ve Analizleri <<< Tıklayınız 


23 Eylül 2017 Cumartesi reyting sonuçları en kısa zamanda haberimizde olacak. Sizlerde takip ettiğiniz dizi hakkında yorum ve görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

23 Eylül 2017 Cumartesi Reyting Sonuçları

23 Eylül Reyting Analiz; Yalaza büyük bir fiyasko ile haftayı kapattı. 1,50 reyting oranı ile 20. sırada kendisine yer buldu. Bu kötü gidişi düzeltmek pekte kolay olmayacak gibi. Diğer taraftan günün yeni dizisi Sevda’nın Bahçesi ise ilk bölüm itibar ile Total’de 9. sırada yer aldı. AB ve ABC’de ise 6. sırada yer aldı. İç açıcı bir tablo değil ama çokta kötü bir başlangıç da değil ama her şey tekrar bölümleri ile seyirci çekebilmesine bağlı. Bakalım haftaya nasıl bir oranla karşımıza çıkacak. Geldik zirve yarışına.

Zirve yarışında Fazilet Hanım ve Kızları ile Yeni Gelin kapışmasına tanık olduk. aradaki Total reyting farkı 1,22. Yani kapışma hala devam ediyor. AB ve ABC’de zirvede olan Fazilet Hanım ve Kızları zirvede bede varım demeye devam ediyor.