22 Eylül 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları! Yeni Gelin mi Erkenci Kuş mu?


Güncelleme: 23 Eylül 2018 : 12:35
0

Sezon dizileri başladıktan sonra rekabet artmış ve erkenci kuş dizisi gününü cumartesiye almıştır. 22 Eylül cumartesi reytingleri büyük bir mücadeleye tanıklık edecek. 22 Eylül 2018 cumartesi 5 dizi reyting sonuçları için evlerimize konuk olacak. akıllardaki soru şu Erkenci Kuş mu yoksa Yeni Gelin mi?

Erkenci Kuş yaz dizisi olarak ekranlara gelmiş ve kısa sürede sevilen bir yapım olmuştur. reytinglerini her geçen gün giderek arttıran Erkenci Kuş yeni sezon dizilerin başlaması ile kendisine yeni bir gün tayin etmiştir. Kanal ve yapım şirketinin ortak kararı sonucu Erkenci Kuş dizisinin yeni günü cumartesi olarak kararlaştırılmıştır.

22 Eylül Cumartesi günü Erkenci Kuş dizisi açısından önemli bir gün. Çünkü sezon dizilerinden Yeni Gelin’in sezon startı verdiği bir gün. Bu anlamda Erkenci Kuş seyirci kaybına uğrayabilir. 12 bölümü ile ekranlara gelecek olan erkenci kuş dizisi reyting sonuçları ve analizleri yazımızda bulabilirsiniz. Gelelim diğer dizileri. Günün günün diğer dizileri; Kalk Gidelim, Bir Deli Rüzgar, ve yeni sezonu ile Yeni Gelin dizisi.

isterseniz geçtiğimiz hafta, yani 15 Eylül Cumartesi gününün Reyting sonuçlarına kısa bir göz atalım. hangi dizi ne kadar bir reyting oranı aldı Hep beraber görelim. 15 Eylül Cumartesi AB grubunda kalk gidelim 4,69 reyting oranı ile 1. Olurken onu 4,25 reyting ile bir deli rüzgar dizisi takip etti. Master Chef Türkiye programı ise TV8 ekranlarında 3,43 reyting ile üç oldu

20+abc1 kategorisinde ise bir deli rüzgar 4,51 reyting ile bir oldu. Onu 4,0 6 reyting oranı ile kalk gidelim dizisi takip etti. Master Chef Türkiye programı ise yine üçüncülüğü alan yapım oldu. Geçtiğimiz hafta erkenci kuş dizisinin tekrarı yayınlanmıştı. Erkenci Kuş’un tekrarı abc1 kategorisinde 6. Sırada yer aldı. AB kategorisinde de 6 sırada yer alan erkenci kuş dizisinin tekrarı Total de 5 sırada yer aldı.

Total kategorisinden diğer sonuçlarında ise bir deli rüzgar birinci oldu. Kim Milyoner Olmak İster 2. Kalk gidelim 3. Master Chef Türkiye ise 4. Sırada yer aldı. Erkenci Kuş’un yeni bölümü de cumartesiye alındı. Tabii bir de Yeni Gelin dizisinin yeni sezonu başlamış bulunmakta. Gerçekten heyecan dolu bir cumartesi bizi bekliyor. 22 Eylül 2018 cumartesi reyting sonuçları bir sürpriz yapabilir.

22 Eylül Cumartesi reyting sonuçları

22 Eylül 2018 cumartesi reyting sonuçları 23 Eylül sabah saat 10’da açıklanacaktır. son yapılan değişiklikle artık reyting sonuçları tek bir merkezden yayınlanacak ve ne yazık ki herkese verilmeyecek. Bu yüzden reyting sonuçlarını biraz geç eklemek zorunda kalacağız. Güncelleme: 22 Eylül Reyting sonuçları eklenmiştir.