2 Mart 2018 Cuma Reyting Sonuçları Arka Sokaklar İstanbullu Gelin


Güncelleme: 3 Mart 2018 : 10:09
0

2 MART 2018 CUMA REYTİNG SONUÇLARINA HANGİ DİZİ DAMGA VURDU? 2 MART CUMA REYTİNG SONUÇLARI NELER? REYTİNG SONUÇLARI CUMA GÜNÜNÜ HANGİ YAPIM, DİZİ, YARIŞMA VEYA HABER KANALI ZİRVEDE TAMAMLADI. 2 MART 2018 CUMA GÜNÜ EKRANLARA DAMGASINI VURAN YAPIMLAR BELLİ OLDU. 2 MART CUMA REYTİNGLERİNE GÖRE EN ÇOK İZLENEN DİZİ VEYA YAPIMLAR HANGİLERİ OLDU? DETAYLAR VE REYTİNG SONUÇLARI HABERİMİZ. DEHEPSİ VE DAHA FAZLASI 2 MART 2018 CUMA REYTİNG SONUÇLARI ARKA SOKAKLAR İSTANBULLU GELİN Mİ BAŞLIKLI YAZIMIZDA.


Hafta içinin son gününden yine bir reyting kapışmasına şahit oluyoruz. Hafta sonunun arefesinde 2 Mart Cuma günü hangi dizinin izlendiğini merak edenler için ayrıntılı yazımız hazırladık. Cuma günü 6 dizi ekranlara gelecek. Ve yine Tv8 de Survivor 2018 izlenme oranlarında zirveyi zorlayan yapımlar arasında yerini aldı. Geçtiğimiz hafta Total’de 3. AB’de 3. Ve ABC1 kategorisinde ise 2. Olan Survivor bakalım bugün nasıl bir performans gösterecek. Ayrıca…

Onun ciddi rakipleri arasında ise İstanbullu Gelin ile Arka Sokaklar yer alıyor. Yine Payitaht Abdulhamid ve Aşk ve Mavi dizileri de 2 Mart Cuma günü reytinglerinde ilk 3 sırayı zorlayan yapımlar arasında. Bakalım 2 Mart 2018 Cuma reyting sonuçları neler getirecek? İsterseniz önceki haftanın reyting analizini yapalım. Ona göre 2 Mart Cuma reyting sonuçlarına ilişkin aşağı yukarı bir tahmin yürütebiliriz.

Geçtiğimiz haftanın, 23 Şubat Cuma gününün reyting sonuçlarına aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz. 2 Mart 2018 Cuma reyting sonuçları açıklandığında yazımız altında eklenecektir.

2 Mart 2018 Cuma Reyting Sonuçları A(TOTAL-AB-ABC1)