14 Kasım Reyting Sonuçları, Çarşamba Diriliş Ertuğrul – Sen Anlat Karadeniz Kim Kazandı?


Güncelleme: 15 Kasım 2018 : 10:37
0

Reyting sonuçları 14 Kasım 2018 Çarşamba Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları, 14 Kasım 2018 Çarşamba Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları. Çarşamba reytingleri en çok hangi dizi izlendi?

Fenomen dizilerin yeni sezona fırtına gibi başladı… Yeni sezon rekortmen dizilerin reyting sonuçları belli oldu mu? sorusu diziyi izleyen seyirciler tarafından merakla takip ediliyor. Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, TRT 1’in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul gibi milyonlarca kişi tarafından izlenen dizilerin arasında yer alıyor. Peki 14 Kasım Çarşamba hangi dizi birinci oldu? İşte Çarşamba reyting sonuçları…

14 Kasım Çarşamba Reyting Sonuçları

REYTİNG SONUÇLARI

Tüm kanallara ait reyting sonuçları. Rating sonuçları Total, AB ve 20+ABC1 olarak aşağıda listeleniyor.

TOTAL Reyting Sonuçları 

AB Reyting Sonuçları 

20+ABC1 Reyting Sonuçları

Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Özeti 123. bölümde neler yaşandı?

Osman, Teokles ve kızlarını kurtarmak için vuruşmaya girmiş, vuruşurken İlbilge Hatun tarafından kurtarılarak yaralı bir halde obaya getirilmişti. Ertuğrul yaptırdığı tahkikatlardan sonra bu hadisenin arkasında Dragos isminde birinin olduğunu öğrenmiş ve onun derhal bulunmasını emretmişti. Ertuğrul, obaya gelen Moğol devriye birliğinden Hülagü Han’ın vergileri iki katına çıkardığını öğrenmiş, bu sırada küstahlık yapan komutanın elini kesmiş ve bütün meseleleri çözmek üzere Konya’ya doğru yola çıkmıştı..

Diriliş Ertuğrul 124. Bölüm Fragman İzle >>

Sen Anlat Karadeniz 30. Bölüm Özeti 30. bölümde neler yaşandı?

Nefes Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat’ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat’ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir’i, ailesini mi tercih edecek?

Sen Anlat Karadeniz 31. bölüm fragmanı izle >>

7 Kasım Çarşamba Reyting Sonuçları