7 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları, Diriliş Ertuğrul Geri Döndü!


Güncelleme: 8 Kasım 2018 : 10:25
0

Uzun zamandır yeni sezona başlaması beklenilen Diriliş Ertuğrul en sonunda yeni sezona 122. bölüm ile start verdi. 7 Kasım 2018 çarşamba günü Sen Anlat Karadeniz ile reytinglerdeki rekabetine devam eden Diriliş’in nasıl bir performans gösterdiği merak ediliyor. Peki hangi dizi reytinglerde zirveyi aldı? 7 kasım reyting sonuçları açıklandı mı?

Diriliş Ertuğrul yeni sezondaki hikayenin değişmesi, çekimler, dizi setinin yeniden inşası, kostümlerin yeniden dikilmesi vs gibi nedenlerle yeni sezona geç start verdi. Uzun zamandır dizinin başlamasını bekleyen izleyiciler için sabır taşı çatlamak üzereydiki yeni sezon başlama tarihi belli oldu. Peki Diriliş Ertuğrul’da ne tür değişiklikler bizleri bekliyor olacak.

Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz sezonun yaklaşık 10-15 yıl ilerisinden başlıyor. Bu anlamda hikayede değişiklikler oldu. Yeni sezonda yeni karakterler de diziye dahil edildi. Anlayacağınız bu sezon değişik karakterleri izleyeceğiz. Tabi ana konuda 15 yıl ileriye gidilince kıyafetlerde değişebiliyor, farklılık gösterebiliyor. Tabi dizi seti içinde bir hayli sıkı bir çalışma gerçekleşmiş.

Söğüt şehrinin yeniden inşası için tam 250 işçi çalışmış. Geçtiğimiz sezonki tüm otağ ve dekorlar değişti ve tüm kıyafetler yeniden tasarlandı. Anlayacağınız yoğun bir çalışma eseri 7 kasım çarşamba diriliş yeni sezona başladı. Reytingleri nasıl olur, zirveyi alır mı, rakibi Sen Anlat Karadeniz karşısında nasıl bir performans sergiler?

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon Analizi

Yepyeni oyuncu kadrosu , yepyeni yerlerde çekilen yepyeni bir sezon. Bu durum benim gayet hoşuma gitti çünkü her sezon aynı hikaye örtüsünde çarpışan aynı karakterde düşmanlar vardı düşmanların çoğaltılması hoşuma gitti. Hatta bi ara o kadar sıkıntıya girdiler ki Noyan’ı bile geri dirilttiler bu sezon böyle bir sıkıntı yasanilmayacak gibi

Bu sezon Osman’ın yaralanışı ve obaya getirilisi ile başladı bu da demek oluyor ki bu sezon uzun uzun Osman karakterinin nasıl oluşacağını izleyeceğiz ki ilk bölümden ne kadar gözü kara ve ne kadar yiğit olduğunu öğrendik bu küçük yaşında. Ertuğrul bey bize yaşlandığını hissettiriyor kendini fatihler’den daha cok oba ve devlet islerine adamış bir karakter ile karşımıza cıktı bu sezon.

Her sezonun ilk bölümünde olduğu gibi Ertuğrul’un düşmanları’nı tanımak ile başladı. İlker Aksum ve Hande Soral diziye yavaş yavaş adapte olmaya başlamışlar ki ben İlker Aksum’u kötü bir rolde izlemeyi özlemişim. Yeni sezona hızlı giren Diriliş Ertuğrul dizisi umarım bu hızla devam eder…

7 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Geçtiğimiz haftaki reyting sonuçlarına baktığımızda Sen anlat Karadeniz AB’de 7,93 ile birinci sırada. ABC1’de ise 10,47 ile 2. sırada yer alana yapım totalde 13,66 ile birinci sırada yer aldı. en yakın rakibi Fatih Portakal ile ana Haber programı olan dizi asıl rekabeti bugün yaşayacak. Reytinglerde hangi dizi zirveyi alcak? İşte merak edilen 7 kasım reyting sonuçları