12 Nisan 2018 Perşembe Reyting Sonuçlar! Servet Mi Bizim Hikaye Mi?


Güncelleme: 13 Nisan 2018 : 10:56
0

12 nisan perşembe reyting savaşına bir yeni dizi daha eklendi. Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrolünde oynadığı ve Show TV’de bu akşam başlayan Servet dizisi ne kadar izlendi? Dizi yoğunluğunun oldukça fazla olduğu perşembe akşamı yeni katılan diziyle birlikte birinci kim oldu? 12 nisan perşembe reyting sonuçlarında zirvenin sahibi Bizim Hikaye mi, Avlu mu, Survivor mı yoksa Servet mi? İşte 12 nisan perşembe reyting sonuçları…

12 nisan perşembe reytingleri açıklanır açıklanmaz özellikle Servet dizisi ne kadar reyting aldı herkes tarafından merak edildi. Başrolünde Yusuf Çim ve Bahar Şahin gibi dönemin genç ve gözde isimlerinin yer aldığı Servet dizisi ilk 10 dizi içine girebildi mi? Dizinin ilk bölüm reyting sonuçları nasıl? Uzun süredir perşembe akşamları program boşluğu yaşayan Show Tv, bu boşluğu Servet dizisiyle doldurdu. Dizinin konusu hem sürükleyici hemde yeşilçam tadında. Bizim Hikaye, Vatanım  Sensin, Avlu ve Survivor gibi dişli rakiplerin karşısında 12 nisan perşembe reyting sıralamasında nasıl bir başarı gösterecek? Servet dizisi en çok izlenen ilk 10 dizi arasına ortalama bir reyting oranıyla girmeyi başaracaktır.

12 Nisan reyting sonuçlarında Bizim Hikaye zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. İzleyenlere  tüm duyguları aynı anda yaşatabilen kimi zaman güldüren kimi zaman ağlatan dizi izleyici kitlesini korumaya devam ediyor. Uzun süredir reyting sonuçlarında zirveyi kimseye kaptırmayan Bizim Hikaye 6-7 arasında bir reyting oranı ve 16-17 ortalama share ile başarısını devam ettiriyor. Yeni başlayan diziler Bizim Hikaye’nin başarısını engellemiyor.

12 nisan reyting sıralamasında Bizim Hikaye dizisini Survivor takip ediyor. Ekranların vazgeçilmez yarışma programı Survivor her hafta olduğu gibi bu hafta da zirveyi kıl payı kaybetti.

Kanal D’nin sevilen dönem dizisi Vatanım Sensin ise ne yazık ki son haftalarda düşüşte. Dizi adım adım finale mi gidiyor diye düşünmek kaçınılmaz. Haftalardır reyting sıralamasında 5 yada 6. sırada yer alan Vatanım Sensin 12 nisan perşembe reyting sonuçlarında yerini koruyor.

Avlu dizisi uzun zamandır perşembe akşamları ekrana gelen diziler arasında sonradan başlayıp ilk üç arasına girmeyi başaran ender dizilerden. Aksiyon, gerilim ve hüznün bir arada işlendiği dizi 12 Nisan perşembe reyting sonuçlarında yine yerini kimseye kaptırmadı. ortalama 5-6 reyting oranıyla totalde 3. sırada yer almayı başardı.


Servet Dizisi Reyting Sonuçlar! İzlendi Mi? Tuttu Mu?


Kanatsız Kuşlar Atv’nin kemik izleyici kitlesine sahip başarılı bir dizi. Her hafta en çok izlenen 100 program arasında ilk 10 içine girmeyi başarıyor. Servet dizisinin başlamasıyla Kanatsız Kuşlar dizisi izleyici kitlesinde kayıp yaşadı.

12 Nisan Perşembe Reyting Sonuçları(Güncellenecektir)