Savaşçı Dizisinin İkinci Sezonu Nerede Çekiliyor? Savaşçı İkinci Sezon Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 31 Mayıs 2017 : 01:47
1

Fox Tv ekranlarının en başarılı dizilerinden birisi olan Savaşçının ikinci sezon çekimleri nerede yapılıyor? Savaşçı dizisinin seti ikinci sezonda nereye kuruldu? Ayrıntılar haberimizde.

İlk sezonunda büyük ilgi gören Savaşçı dizisi ikinci sezonda da izleyicisine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Dizi için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken çekim yerleri de belirlenmeye başladı. Savaşçı dizisinin ikinci sezonda çekileceği yerlerin bazıları ilk sezonda kullanılan yerler olurken bazı bölümlerde de dizi için yeni setler kurulacak.

Savaşçı dizisi ikinci sezonda çekimlerine Eskişehir’de başlayacak gibi görünüyor. Doğu Anadolu’da yaşanan terör olaylarına değinen dizide Doğu Anadolu Bölgesinin atmosferinin oluşturulabilmesi amacıyla Eskişehir’de büyük bir plato kuruluyor. Geçtiğimiz sezonda da hem Konya’daki platoda hem de Eskişehir’deki platoda çekimleri devam eden dizinin bu sezon çekimlerin büyük bir kısmını Eskişehir’de gerçekleştirmesi bekleniyor.

Savaşçı dizisinin farklı bölümleri için farklı ortamlar oluşturulsa da çatışmaların yaşandığı bölümler Eskişehir’de çekilecek. Dizide masa başında yapılan çekimler için de Eskişehir’deki büyük platoda bir ortam hazırlanması bekleniyor. Böylelikle yakın yerlerde yapılan çekimler sayesinde çekimlerin kısa sürede tamamlanması ve aksama yaşanmaması amaçlanıyor.

Savaşçı dizisi, ikinci sezonda da heyecan ve aksiyon dolu bölümlerle ekranlarda olacak. Dizinin ikinci sezonunda da Pazar akşamları yayınlanması bekleniyor. Savaşçı yeni sezonda Fox Tv ekranlarında sizlerle buluşuyor!

Comments are closed.