Bizim Hikaye Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Konusu


Güncelleme: 3 Aralık 2017 : 16:22
11

Bizim Hikaye dizisinde kimler rol alıyor? Bizim Hikaye dizisi karakterleri kimler? Bizim Hikaye dizisinde kim kimi canlandırıyor? Fox Tv ekranlarında yeni sezonun gelmesiyle birlikte birbirinden başarılı diziler için de start verildi. Amerikan yapımı olan Shameless dizisinin Türkiye televizyonlarına uyarlanmış hali olan Bizim Hikaye, izleyicisini derinden sarsacak gibi. Önce Utanmazlar olarak duyurulan dizinin ismi Bizim Hikaye olarak netleşti. Bizim Hikaye dizisinde alkol ve uyuşturucunun batağına düşmüş bir baba ve annelerini kaybetmiş 6 kardeşin hayat öyküsüne yer verilecek. Asıl versiyonunda oldukça değişik sahneleri olan dizi, Fox Tv’de RTÜK kurallarına göre bir yayın yapacak.

Bizim Hikaye dizisinin kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi yer alıyor. Çekimleri hızla devam eden ve uyarlaması Meryem Gül’ün yaptığı Utanmazlar dizisi Eylül’de FOX ekranlarında olacak.

Peki Bizim Hikaye dizisinin konusu ne? Hikaye nasıl olacak? 

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur.

Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır; Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.

Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.
Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur. Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu

Bizim Hikaye Hazal Kaya (Filiz) Kimdir?

1990 yılında doğan oyuncu İstanbul’da eğitim görmüştür. 2006 yılında dönemin en ünlü dizilerinden birisi olan Sıla’da yer almış ve oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. 2007 yılında Genco dizisinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Aşkı Memnu’daki performansı ile de büyülemiştir. Ardından Behzat Ç. ve Adını Feriha Koydum dizilerinde başrol oynamıştır. En son Maral isimli dizi ile ekranlarda olan oyuncu uzun süredir yurt dışında aşçılık eğitimi almıştı.

Bizim Hikaye Burak Deniz (Barış) Kimdir?

1991 doğumlu olan oyuncu 2011 yılında yayınlanan Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlara merhaba demiştir. Ardından Sultan ve Kaçak gibi dizilerde yer alan oyuncu Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki performansı ile büyük beğeni toplamıştır. En son Hande Erçel ile başrolleri paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz ile ekranlarda olmuştur.

Bizim Hikaye Reha Özcan (Fikri) Kimdir?

1965 Bingöl doğumludur. Anadolu Lisesi mezunu olup lisans eğitimi için 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne gitmiştir. Profesyonel tiyatro hayatına Trabzon devlet tiyatrosunda başlamıştır. 1990-1991 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosunda görev almıştır.Bahtı Kara filmi ile bir çok ödül almıştır.

Bizim Hikaye Yağız Can Konyalı (Rahmet) Kimdir?

1991 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu Altın Portakal Behlül Dal Juri Özel Ödülü ile En iyi Erkek Oyuncu Ödülünü almıştır. 176 cm boyunda olan oyuncu Bosh Ankastre reklamında oynamıştır.

Bizim Hikaye Dizisi Evrim Doğan Kimdir?

Ankara doğumlu olan Evrim Doğan 1977 yılında dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Anadolu Ünvst Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur. 2004 yılında Cennet Mahallesi dizisi ile ilk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Arka Sıradakiler dizisi ile 2007 yılında tanışmıştır. Şubat, Vicdan, Gülümse Yeter gibi dizilerde oynamıştır.

Bizim Hikaye Dizisi Nesrin Cavadzade (Tülay) Kimdir?

Bakü doğumlu olan Nesrin 1982’de dünyaya gelmiştir. 11 Yaşında Türkiye’yegelen Nesrin burada Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde okudu. Daha sonra oyunculuk üzerine eğitim alan Nesrin Cavadzade, Yersiz Yurtsuz dizisinde başrol oynayarak kendisini tanıtmayı başardı.

Bizim Hikaye Dizisi Nejat Uygur (Hikmet) Kimdir?

Duayen oyuncu ve tiyatrocu Nejat Uygur’un torunudur. İlk film deneyimini Kaçma Biradef filmi ile yapan torun Nejat Uygur, vine’da 300 civarı komedi türü videoyla ismini duyurmuştur. Kendi halinde yaşamak isteyen Nejat Uygur üniversite okumayı istememiş ve eğitim kurumlarını bir ticarethane gibi görmektedir.

Bizim Hikaye Dizisi Pınar Töre Kimdir?

Bilkent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur. 1979 Ankara doğumlu olan oyuncunun çok başarılı yapımlarda oldukça iyi performanslar göstermesine rağmen ne yazık ki hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır.

Bizim Hikaye Dizisi Korhan Fırat Kimdir?

1988 Erzincan doğumludur. 188 cm boyunda olan(171-182-188 cm olduğu yönünde farklı bilgiler vardır) oyuncu 80 kg ağırlığındadır. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan oyuncu Mehmet Korhan Fırat, Şefkat Tepe dizisinde oynadığı Keskin Nişancı Şahin rolü ile tanınmıştır.

Bizim Hikaye Dizisi Mehmetcan Mincinozlu(Polis Cemil) Kimdir?

Bizim Hikaye Dizisi Alp Akar (Fikret) Kimdir?

2006 yılında İstanbul’da doğan Alp Akar 11 yaşındadır.  Orta Öğretime devam eden Alp Akar, Canım Ailem dizisi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Ezel, Geniş Aile, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat Dediğin, Vicdan, Kertenkele ve Çifte Saadet gibi dizilerde rol almıştır.

Bizim Hikaye Zeynep Selimoğlu (Kiraz) Kimdir?

 

11 YORUMLAR

  1. lutfen korhan firat bu dizide oynayacak mi onu soyleyin ha bide hangi karakter’de cengiz olacak galiba cunku barisa yakisikli yazmislar alla askina burakin neresi yakisikli bee korhan firat ona 1000 ceker

    • Değerli takipçimiz;

      Konuyla ilgili internette farklı değerler bulunmakta. 171-182-188 cm gibi değerleri ineternette görmek mümkün. Ancak hangisi doğru kabul edilir bilemiyoruz. Bize 182 biraz daha mantıklı gelmekte. Ama yine doğru bilgiyi sanatçının kendisi ile görüşmeden kimse bilemeyecek heralde. 🙂

Comments are closed.