Bizim Hikaye Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 08:32
4

Bizim Hikaye dizisinin çekim yerleri neresi? Bizim Hikaye dizisi nerede çekiliyor? Bizim Hikaye dizisinin seti nerede?

Fox Tv ekranlarının oldukça ilgi çeken dizisi Bizim Hikaye’nin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Hazal Kaya ve Burak Deniz’i bir araya getiren dizi oyuncu kadrosu ile olduğu kadar farklı çekim yerleri ile de adından söz ettirdi.

Shameless isimli Amerikan yapımı diziyi Türkiye televizyonlarına uyarlayan Fox Tv yapımcıları yeni dizilerinde oldukça titiz davranıyor. En son Maral dizisi ile ekranlarda olan Hazal Kaya da uzun uğraşlar sonucunda kadroya dahil edildi. Geçtiğimiz sezondan beri hazırlıkları süren dizide erkek başrol oyuncusu için uzun süreli bir arayış yaşandı.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin final yapmasından sonra Burak Deniz ile olan görüşmeler de hızlanmıştı. Oyuncu, diziden gelen yoğun ısrarlara dayanamadı ve teklifi kabul etti. Bizim Hikaye dizisi, yabancı versiyonuna benzeyecek olsa da olayların daha çok Türkiye televizyonlarındaki adet ve geleneklere göre yapılandırılması planlanıyor.

Bizim Hikaye dizisinin İstanbul’da Beykoz civarında iç ancak iç kesimlerde çekimlerin devam ettiği söyleniyor.Bizim Hikaye dizisinin asıl versiyonunda uyuşturucu bağımlısı bir baba, erkek kardeşin yönelimlerinin farklı olması gibi konular işleniyordu. Ancak Fox Tv’de dizisinin daha Türkiye’ye uygun bir dizi olması için çalışmalar başlatıldı. Alkol ve sigaranın sansüre uğradığı Türk televizyonlarında dizinin nasıl ekranlara geleceği de merak konusu oldu.


Bizim Hikaye Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Konusu


Halil Çelik adlı takipçizin mesajına göre dizi Sarıyer/Emirgan Mahallesi/Ahmet Celalettin Sokak’da çekilmektedir. Yapılan araştırmalarımızla verilen bilgiyi teyit ettik. Başrol oyuncularının bir akşam karşılaşma sahnelerinin olduğunu sokağı ve eczaneyi de bulmuş olduk. Tekrar takipçimiz Halil Çelik’e teşekkür ederiz.

4 YORUMLAR

  1. Gelmiş gecmis ençok sevdiğim dizi bizim hikaye oynamayı çok çok istiyorum bi bölüm bile kacirmiyorum

Comments are closed.