Bizim Hikaye Barış Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Güncelleme: 6 Ağustos 2017 : 15:41
2

Fox Tv’den izleyenleri ekranlara kilitleyen bir yapım, Bizim Hikaye ilgi ile izlenen yapımlar arasına girmeyi başardı. Özellikle oyuncuları ve karakterleri diziye ayrı bir hava katıyor. Bu karakterlerden birisi de Barış. Bizim Hikaye Barış Kim?

Bizi Hikaye’nin ana karakterlerinden olan Barış, Filiz ile karşılaşır karşılaşmaz ona aşık olur. Araların imkansız bir aşk başlar. Filiz bulunduğu durumun Barış ile olan aşkına engel olacağının farkındadır. Diğer taraftan Filiz eskiden beri seven polis memuru Cengiz bu aşka engel olacak olan diğer isimdir.

Fox merakla beklenen dizinin bilgilerini henüz açıklamadı. Yani Barış karakterin, canlandıran oyuncu şuan için net değil. Ancak biz Barış karakterini oynayacak oyuncunun Burak Deniz olacağını düşünüyoruz.

Burak Deniz Kimdir? Yaşı-Boyu-Kilosu hakkında tüm bilgileri buradaki haberimizden okuyabilirsiniz. Haberimiz en kısa zamanda güncellenecektir. Yeni bilgilerle en kısa zamanda sizlerle olacağız. Bizi takipte kalın.

Bizim Hikaye Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Konusu

Burak Deniz 20 Ekim 1989 İstanbul doğumludur. 185 cm boyunda olan oyuncu Hande Erçel ile beraber oynadığı Aşk Laftan Anlamaz isimli dizi ile tanınırlığını arttırdı. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi mezunudur. Tatlı Küçük Yalanlar isimli dizide Büşra Develi ile oynamıştır.

Bizim Hikaye Barış’ın (Burak Deniz) Resimleri

Bizim Hikaye Burak Deniz- Barış’ın Videosu

2 YORUMLAR

Comments are closed.