Bizim Hikaye Barış’ın Annesi Kim? Hangi Oyuncu Canlandırıyor?


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 16:58
0

Bizim Hikaye dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizide Barış karakterinin annesini canlandıran oyuncu kimdir? Barış’ın annesini kim canlandırıyor?

Bizim Hikaye Barış; zeki, dik kafalı ve kendine güvenen bir kişidir. Filiz’in hayatına girmiş gizemli, yakışıklı bir gençtir. İlk bakışta sıradan bir araba hırsızı mı yoksa vale mi; zengin mi yoksul mu olduğu anlaşılmayan Barış hayatının yakın bir döneminde büyük bir kırılma yaşamış ve kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda kalmıştır. Ailesine dair de net bilgiler yoktur. Hatta net bilgi bir kenara hiç bilgi yoktur.

Filiz’le karşılaşıp ona aşık olur, onun güçlü karakterinden etkilenir. Ancak yoksul dünyasında ailesine sahip çıkmaya çalışan ve ayakları yere sağlam basan bu genç kızın güvenini kazanması hiç de kolay değildir. Barış onun güvenini kazanabilmek için çok uğraşır, ancak söylemek zorunda kaldığı yalanlar onu köşeye sıkıştırır. Filiz’i kaybetme noktasına gelir. Bir konuşmasında ailesini kaybettiğini söylemiştir. ancak hiç beklemediği bir dönemde annesi ortaya çıkacaktır. Peki annesini canlandıran oyuncu kimdir?

Bizim Hikaye dizisinde Barış’ın annesini canlandıran oyuncu, yılların dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Sema Atalay’dır. Yeni projelere çok sıcak bakmayan ve çok inceleyen Sema Atalay, bu projeyi kabul etmiştir. 2002 yılında ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’nün de sahibi olan Sema Atalay bu ödüle ‘Yeşil Işık’ filmindeki performansıyla layık görülmüştür. Peki Sema Atalay kimdir? İşte Sema Atalay’ın hayatı ve kariyeri.


Bizim Hikaye Dizisi Tuttu mu? Bitecek mi? Final mi Yapacak?<<<tıkla


1961 yılının Ocak ayının 1’inde Ankara dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği Antropoloji olan duayen oyuncu Sihirli anahtar ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. 1965 yılında katıldığı bir çocuk yıldızı yarışmasını 2500 çocuk arasında kazanmış ve birinci olmuştur. Yani 4 yaşından beri oyunculukla uğraşmış ve bu konuda sayılı isimler arasına girmiştir. Solo peçete, AEG, Luna ve Fabuloza gibi dikkat çeken reklam filmlerinde oynamıştır.

1992-2007 yılları arasında; Mahallenin Muhtarları, Mutlu Günleri Kanal Yumuşak G, Marziye, Yerim Seni, Harem Suare, Ona Bakma Bana Bak, Yeşil Işık, Baba, Günahım Neydi Allahım, Ayışığı Neredesin, Kızım için, Sayın Bakanım, Eyvah, Yaş 35(Seslendirme), Bak Şu Köpeğe(Senlendirme), Gölgeler, Firkrimin İnce Gülü, Küçük Adımlar gibi yapım ve projelerde yer almıştır. Daha sonra çok daha farklı projelerde yer almaya devam etmiş ve en son Kertenkele, Kara Kutu ve Hayat Sevince Güzel dizilerinde oynamıştır.