Beni Affet 2017-2018 Yeni Sezon Tüyoları-Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 17 Eylül 2017 : 14:07
83

Hafta içi her gün ekranlarda yerini alan gündüz kuşağı dizilerinden Beni Affet sezon finali tarihini alır almaz yeni sezon da ne zaman başlayacağı konusunda dedikodular çıkmaya başladı.İlgi ile izlenen Beni Affet 1200 bölümüyle ekranlara geldi ve hala reytinglerde izlenme oranlarını düşürmeden devam ediyor.

Beni Affet dizisi için Focus Film 6 sezonu Haziran 16 da kapatmayı planlıyor.Geçen yıl 1 Temmuz 2016 da final yapan Beni Affet, 2017 yılına 16 haziranda veda edecek. Peki Beni Affet yeni sezona ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı sizler için haberimizde.


Beni Affet Yeni Sezon 1208-1209-1210-1211-1212. Bölüm Özeti


Beni Affet sezon finalinin hemen ardından yeni sezon için kolları sıvadı. Heyecan dolu sezon finali 1207.bölüm sizler için ekranlara geldi. Heyecanlı bekleyişin ardından 1208. yeni bölüm yeni sezonda 11 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 15:00 da ekranlarda olacak.

Beni Affet 2017-2018 Yeni Sezonda neler yaşanacak? Yeni sezonda küçük tüyolar vereceğiz fakat dizimiz biraz daha sezon finaline yaklaşması lazım. Sizce yeni sezonda neler olacak sizin fikirleriniz neler? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yaman’ın peşine düşen Feride’nin Yaman’ı kurtarmaya yetişememesi bambaşka olayları da ateşler. Yaman’ın uçurumun dibine yuvarlanmış halde bulan Seher onu evin taşır. Peki kimdi Seher? Neden polisi aramaz, neler olmaktadır? Feride bütün bu çaresizliklerin ortasında Yaman’ı aramaktan asla vazgeçmez. Seher’in evine kadar ulaşır Cüneyt’le birlikte.

Bütün bu arama çalışmalarının ortasındaysa ilginç bir durum yaşanır. Yaman’ın annesi Asiye, ortaya çıkar. Yıllardır ailesinden uzakta kalmıştır, son olayları öğrenmiştir, oğlunun durumunu öğrenmek için Ankara’ya gelir.. Peki Asiye neden yıllar önce ailesini terk etmiştir şimdi neden dönmektedir? Daha da önemlisi Feride’yle karşılaşınca ne olacaktır?

Öte yandan dayısına inat, Nazire’nin ayarladığı kızla tanışmak için buluşmaya giden Murat’ın hayatı sonsuza kadar değişecektir. Yeni bir aşk nazdan, niyazdan uzak bir anda ikisini de tutuşturacaktır. Peki Defne ile buluşmaya giden Murat’ın karşısına çıkan kimdir?

Zeynep kardeşi Metin’in inşaattan düşmesinden sonra paramparça olur. Kardeşini hastaneye götürürken yanında Ateş vardır, ikili bu elim kaza sonunda bir araya gelmişlerdir. Zeynep ayakta durmaya çalışan, kardeşi için, ailesi için fedakarlıklar yapan, acı içinde çırpınan bir kuştur. Ateş, kalbini aşka kapatmış, tek derdi kardeşim dediği adamın, Toprak’ın kurtulmasını isteyen biri.. İkilinin karşılaşması, sadece birbirlerine yardım eden iki insanın karşılaşması değil, bir aşkın başlangıcıdır.

Lerzan’ın durmaya niyeti yoktur. Ateş’in yaşatmak için çırpındığı, söz verdiği Metin’i öldürmek için harekete geçer bunun için Metin’in babasını kullanmaya karar vermiştir. Bir yandan kardeşi için çırpınan Zeynep, bir yanda ölmemek için kalp nakline ihtiyaç duyan Toprak bir yanda ilk defa, aylar sonra kalbinin attığını hisseden Ateş.

Öte yandan Kader’i Yiğit’in elinden kurtarmak için Mahir yine bir planlar içindedir. İki eski aşık her defasında karşı karşıya gelirken, Yiğit’in canı sıkılmaktadır. Çünkü Sait’in intikamını almak için girmiştir Kader’in hayatına, Mahir artık engelden başka bir şey değildir.. Neriman’sa artık yapacak bir şey olmadığını anlar, Kader’den vazgeçmesini ister oğlundan.


Not: Beni Affet yazar kadromuza katılmak ister misiniz? >>> Tıklayınız


 

83 YORUMLAR

  1. Bencede ferideyle cuneyitin aski boyle bitmemeli büyük asklari basilestiriyorlar sacmaliyorlar büyük ask nrede kaldi

  2. Cox gozel dizidi.kotuler kazanmasin lutfen iyiler kazansin sadece.birde saatini aksama salirsaniz sevinirim.islerle dolayi gunduzleri zorlukla izliye biliyoruz

  3. metehan şahiner getirdiniz için tenk you yanlız murat sıla bir araya getirmeyin neden derseniz sıla nın sevgisi hak etmiyor feride yaman a mutluluklar nisan gibi 2 inci çocu onlardan bekliyoruz izleyici olarak ogullarıyla mutluluklar metehan şahiner kader e yakışır kızı mutlu edin 6 yıl oldu artık 1 de bebek cüneyt ferideye saplantılı çocuklugundan beri feride feride yaman a aşık ola biliyosa sılada onu seven birine ola bilir sıla yı hamile bırakamazsınız murattan ama muradı aşık ede bilirsişniz

  4. Bence kelmal gelsin feride cüneyit birleşsin güneşe aşklarına yazık okadar müjadele verdiler aşk için bu şekilde bitmemeli

  5. Bence dizi final yapsın.Zira kemal Bahar yok.Feride ile Cüneyt ayrı Bu durum da dizi pek dizi olmuyor Bir dizinin ana karakterleri olmayınca insan başka dizi izliyor gibi oluyor.Beni Affetin Dört ana karakteri olmayınca hiç tadı tuzu kalmadı.Bence bu sezon siz de seyirciyi affedin.

  6. cuneytle feride asla birbirine geri donmesin yaman olmesin. feride bebegini dunyaya getirsin.onları kimse ayiramasin

  7. Yaman ve Feride çok yakışıyor Yaman ölmesin çünkü Cüneyt çocuğunun annesini hiç açımadan sokağa atti Cüneyt Ferideyi hak etmiyor ayrıca Kemal diziye geri dönsün

  8. Yaman ve Feride çok yakışıyor Yaman ölmesin çünkü Cüneyt çocuğunun annesini hiç açımadan sokağa atti Cüneyt Ferideyi hak etmiyor

  9. Yaman ve Feride çok yakışıyor Yaman ölmesin çünkü Cüneyt çocuğunun annesini hiç açımadan sokağa atti Cüneyt Ferideyi hak etmiyor

    • Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz. Kemal gelsin dizi onsuz güzel degil ben onu çok seviyorum

  10. Bence kemal kesin dönmeli senaristler kolları sıvasın yeni sezonu merakla bekliyoruz 🙂

  11. Kemal gwri donsun ferideve cuneyt beraber olsunlar osman evini geri alsın murat sılaya asık olsun sıla sehirli bir kız olarak cıksın karsısına

  12. Kemal geri gelsin cüneytte feride barıssın güzel seyler kader yigtin elinden kurtulsun mahır onu kurtarsıbçn ve barıssınlar….

Comments are closed.