Zengin ve Yoksul Aysel Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 21:05
0

Atv ekranlarında Pazar akşamları izleyici ile buluşan Zengin ve Yoksul dizisi oyunculuklarıyla adından söz ettiriyor.

Pazar akşamları ekranlarda boy gösteren Zengin ve Yoksul dizisi iddialı kadrosu ile dikkat çekiyor.

Dizinin en dikkat çeken karakterlerinden birisi de Damla Çolbay’ın canlandırdığı Aysel karakteri. Fakir bir mahallede büyüyen Aysel zengin akrabaları ile de yakın ilişkiler içerisindedir.

Damla Çolbay kim? Damla Çolbay kaç yaşında? Zengin ve Yoksul Aysel kaç yaşında? Zengin ve Yoksul Aysel hangi dizilerde oynadı? Damla Çolbay evli mi? Damla Çolbay sevgilisi kim?

Damla Çolbay Kimdir?

Damla Çolbay 14 Ocak 1993 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Oğlak burcu olan güzel oyuncu 1,66 boyunda ve 52 kilo.

Damla Çolbay Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü’nden mezun olarak eğitim hayatını tamamladı.

Çolbay ilk ekran macerasını 2014 yılında Kara Para Aşk dizisi ile yaşadı. 2015 yılında yayınlanan Hayat Mucizelere Gebe dizisinde canlandırdığı İnci karakteri ile televizyonda ilk başrolünü oynadı.

İçerde İle Ünlendi

Damla Çolbay’ın geniş kitlelerce tanındığı yapım ise 2016 yılında Eylem karakterine hayat verdiği İçerde dizisi oldu.

Son olarak 2019 yılının ilk aylarında yayın hayatına başlayan Zengin ve Yoksul dizisinde Aysel karakterini canlandırmaktadır.

Zengin ve Yoksul Aysel kimdir?

Erdemliler ailesi ile birlikte yaşamış olan Aysel, yıllarca yoksulluk çekmiştir. Bu sebepten ötürü Aysel hep istediği kadar paraya sahip olarak gücü elde etmek istemiştir. Bir gün karşısına Karan adında biri çıkacaktır. Ancak Karan’ın niyeti iyi değildir ve Aysel bunu kısa sürede farkeder. Ancak büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Bu talihsiz yaşanmışlıklar peşinde bir çok hikayeyi de birlikte sürükleyecektir

Zengin ve Yoksul

NTC Medya tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilen Zengin ve Yoksul dizisinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstlenmekte. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturmakta.

Zengin ve Yoksul dizisinin başrollerinde; Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Damla Çolbay, Gülcan Aslan, Evrim Solmaz, Eren Hacısalihoğlu, Tuna Orhan, Mert Asker ve Sacide Taşaner rol alıyor.

Zengin ve Yoksul dizisi her Pazar saat 20.00’de atv ekranlarında izleyicileri ile buluşmaktadır.