Zahide Yetiş’le Programında Zahide Yetiş Yerine Kim Gelecek? Yeni Sunucu Kim


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 20:07
0

Show Tv ekranlarında yayınlanan Zahide Yetişe’le programının başarılı sunucusu Zahide Yetiş 15 ocak pazartesi günü ekrana gelen bölümünde hamile olduğunu açıkladı. Hem stüdyodakiler hemde ekran başında izleyenler Zahide Yetiş’in mutluluğuna ortak oldu. Fakat yıllardır sürdürmekte olduğu  Zahide Yetiş’le programı bitiyor mu bitecek mi soruları da beraberinde geldi. İzleyenler, Zahide Yetiş’le programında Zahide Yetiş yerine kim gelecek, yeni sunucu kim sorularına yanıt aradı.


Mustafa Karataş Hangi Kanalda? Hangi Programı Sunacak?


Ekranların sevilen sunucusu Zahide Yetiş 2014 yılında iş adamı Cem Arısoy ile dünya evine girmişti. Her fırsatta bebek sahibi olmak istediğini dile getiren Zahide Yetiş uzun zamandır tüp bebek tedavisi görüyordu. 15 ocak pazartesi yayınlanan bölümde 7 haftalık hamile olduğunu açıklayan Zahide Yetiş göz yaşlarını tutamadı. Stüdyodaki konukların büyük ilgisiyle karşı karşıya kalan başarılı sunucu programa devam edip etmeyeceği yönünde henüz bir açıklamada bulunmadı.

Yıllardır ekranlarda görmeye alışık olduğumuz ünlü sunucu, Zahide Yetiş’le programına veda mı ediyor, Zahide Yetiş’le programını kim sunacak? Zahide Yetiş’le programının yeni sunucusu kim? İşte ayrıntılar.

Zahide Yetiş, sağlık, bilim, sanat ve magazin gibi hayatın içinden pek çok konuyu uzman konuklarıyla masaya yatıran, izleyenleri bilgilendiren ve farkındalık yaratan programlara imza atmış tecrübeli bir sunucudur. Yerine kimin geleceği şimdiden merak konusu oldu. Kulislerde dolaşan bilgiler, daha önce benzer programlar sunan başarılı sunucu İlkbal Gürpınar’ın geleceği yönünde. Henüz İlkbal Gürpınar cephesinden konuyla ilgi açıklama gelmedi fakat en kısa sürede açıklama yapılmasını bekliyoruz.

Zahide Yetiş Kim?

1979 yılında Avusturya’nın Viyana kentinde dünyaya gelmiştir. Anne ve babası boşandıktan sonra İzmir’de babaannesi tarafından yetiştirilmiştir. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih kolejinde tamamlayan Zahide Yetiş 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme bölümünden mezun olmuştur. Televizyonculuk hayatı TRT’de belgesel seslendirmeleriyle başladı. Akabinde reklam seslendirmeleri, haber spikerliği ve metin yazarlığı yaptı. Altı yıl boyunca İnternet Tv programını sundu. Daha sonra Üç yıl boyunca Doktorum isimli programı Dr. Aytuğ Kolonkaya ile birlikte sundu. Hemen ardından Atv’de başlayan Zahide’yle Yetiş Hayata isimli programı sunmaya başladı ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.