Mustafa Karataş Hangi Kanalda? Hangi Programı Sunacak?


Güncelleme: 12 Mayıs 2017 : 23:09
1

Show Tv’nin gündüz programlarından olan Zahide Yetiş’te ZahideYetiş’le beraber program sunan Mustafa Karataş bu program ayrılmıştır. Konu ile ilgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz. Ayrıldıktan sonra Mustafa Karataş hocanın hangi kanalda hangi programı sunacağı merak edilmeye başladıMustafa Karataş Hangi Kanalda? Hangi Programı Sunacak?

Bilindiği gibi Show Tv’de ilgiyle izlenen Mustafa Karataş gündüz kuşağında her cuma dini konularla ilgili sorulara cevap veriyordu. Bilinmeyen konularla ilgili cevap bulmaya ve izleyicileri aydınlatmaya çalışan Mustafa Karataş ani bir kararla Zahide Yetiş programından ayrıldı.

Ayrılık sonrası Mustafa KArataş’ın hangi kanalda hangi programı yapacağı merak konusu oldu. Mustafa hocanın şuan için uzun soluklu bir program yapacağı düşünülmüyor. Ramazan ayında yine Show Tv ile anlaşmış olma ihtimali yüksek. Ramazan ayı için Show Tv ekranında yine Sahur özel programı sunabilir.

Mustafa Karataş Ramazanda Hangi Kanalda? Hangi Programı Sunacak?

Diğer taraftan Mustafa KArataş’ın Show Tv ile tamamen yollarını ayırdığı bu sene için Kanal D ile bir anlaşmaya vardığı gelen söylentiler arasında. Konu hakkında net bilgiler geldikçe konumuz güncellenecektir. Bizi takipte kalın. Sizler Sayın Mustafa hocamızı hangi kanalda hangi programda görmek istersiniz. Ramazan ayında iftar programı mı yoksa sahur programı mı yapması daha uygun olur?

Tıkla>>> Zahide Yetiş’te Mustafa Karataş Var Mı Yok mu 12 Mayıs Olacak mı?

 

Tıkla>>> Mustafa Karataş Zahide Yetiş’te neden yok? Hiç Olmayacak mı

 

Comments are closed.