YENİ GÜNLÜK DİZİ YARALI KUŞLAR BAŞLIYOR!


Güncelleme: 27 Şubat 2019 : 23:50
0

Günlük dizi izleyenlere sevinecekleri haber geliyor. Kanal d’nin merakla beklenen Yaralı Kuşlar adlı günlük yapımının çekimleri yaklaşık iki hafta önce başladı. Çok bekletmeden ilk tanıtımı da yayınlandı. İşte detaylar…

KİMLER OYNAYACAK?

Daha önce başrolünde, Deniz Özlem Durmaz’ın yer alacağını bildirmiştik. Ancak, tanıtımı incelediğimizde, kendisinin dizide yer almadığı anlaşılıyor. Başrolünde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar gibi isimlerin bulunduğu görülüyor. Dizinin henüz tam tarihi netleşemese de, Mart’ın ikinci haftası gibi ekrana gelmesi tahmin ediliyor. Çünkü günlük dizilerin çoğu yayına 3 hafta stoklu bir şekilde başlıyor.

FRAGMANDAN BİLGİLER

Günlük diziler için çoğunlukla Ankara tercih edilirken, Yaralı Kuşlar’ın İstanbul’da çekildiği tanıtımdan net bir şekilde anlaşılıyor. Diğer günlük projelerden farklı olarak, tanıtımı İstanbul’un Galata semtini tema seçmesiyle de ilgi çekiyor. Konu, anne babaları ölmüş abla ve kardeşin, üvey babalarından kaçarak İstanbul’a gelip hayat kurma mücadeleleri etrafında dönüyor. Tanıtımda, Galata Köprüsü’nde küçük bir çocuğun mendil satması dikkat çekiyor. Sonrasında, köprüde bir arabanın durduğu ve çocuğun cama vurması ekrana yansıyor. Arabadaki adam önce çocuğa anlamsızca bakıyor. Çocuğun arkasında birden ablası beliriyor ve adamla uzun süre bakışıyorlar. İlk fragmandan bu iki kişi arasında, ilerleyen bölümlerde aşk olacağı ve konunun onlar üstünden yürüyeceğinin mesajı verilmiş oluyor.

İlk tanıtım fragmanı için tıklayınız.