Yemekteyiz 9 Kasım Kim Kazandı Kim Birinci Oldu? Puanlar


Güncelleme: 9 Kasım 2018 : 22:43
0

Yemekteyiz 9 Kasım Cuma haftanın finalinde kim elenecek? 9 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın kazananı kim olacak merak dolu sorular 9 Kasım akşamı cevabını bulacak.

Yemekteyiz 9 Kasım haftanın finalini yapayarak tüm yarışmacıların heyecanını ikiye katladı. 9 Kasım haftanın finali birincisi kim? Haftanın son günü Hatice hanım yarıştı.

9 kasım Cuma günü Hatice hanım yarıştı. Hatice hanım gününde evinde ağırladığı misafirlerine düğün çorbası ile sunuma başladı. Karalahana Diblesi, mevsim salatası, islim kebabı, şehriyeli pirinç pilavı ve son olarak haşhaşlı irmik tatlısı ile ikramlarına devam etti. İzleyenler hatice hanımın üslubunu beğenmediklerini söylüyorlar.

Hatice hanımın üslubunun sokak üslubu gibi olduğunu ve hiç hoş bir görüntü ve intiba oluşturmadığının altını çiziyorlar. Aynı zamanda Hatice hanımın hem karalahana diblesi hem de pirinç plavı yapması aynı menüde iki pirinç yemeğinin sunumu gibi olmuş. Bu da eleştirilen bir yönü oldu.

Yemekyteyiz 9 Kasım Kim Kazandı?

PSxsrtesi şaziye hanımın evindeydik. Şaziye hanıma toplamda 17 puan verildi. Hatice 3, Serkan ve Merve 4 ve Hulki bey 6 puan verdiler. Salı günü Serkan beyin evindeydik. Serkan bey toplamda 17 puan almıştı. Şaziye, hulki ve merve hanım 4 puan hatice hanım ise 5 puan verdi.

ÇArşamba günü hulki beyin evindeydik. Hulki beye yarışmacılar toplamda 18 puan verdiler. Merve 6, Hatice 5, Şaziye 4 ve Serkan bey ise 3 puan verdiler. Merve hanım ise perşembe günü yarıştılar. Arkadaşları toplamda 15 puan verdiler. Hulki 6,  Şaziye 4, Erkan 3 ve son olarak Hatice hanım 2 puan verdiler.

Hatice hanım cuma günü yarıştı ve toplamda 15 puan topladı. Serkan 3, Diğer tüm yarışmacılar 4’er puan verdiler. Bu puanlarla Şaziye ve Serkan Bey eşit puanlarda kaldılar. Hulki bey ise 18 paunla lider konumdaydı. Onur Bey puanları şu şekilde gerçekleşti.

Haftayı sonuncu tamamlayan isim toplam 21 puan ile Merve hanım oldu. Onur bey 6 puan verdi. 23 ile Serkan bey ve Hatice hanım 8 puan ile 3. oldular. Haftanın birincisi Şaziye hanım oldu. 2. ise Hulki bey oldu. ŞAziye hanım yapılan yorumlarda saygılı ve sakin yarışmacının birinci olduğunu söylendi.