Yemekteyiz Ünsal Yörür Kimdir? Ne İş Yapar, Instagram Hesabı


Güncelleme: 23 Ekim 2018 : 09:46
0

Yemekteyiz, yeni haftaya 22 Ekim pazartesi günü yeni yarışmacılarla başladı. 3.gün yarışmacısı Ünsal Yörür ilgi çekici bir yarışma olarak sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu. Peki Ünsal Yörür kimdir, instagram hesabı ne, ne iş yapar?

Ünsal Yörür 24 Ekim Çarşamba günü yarışacak. Şarkıcı ve sunucu olarak kariyerine devam eden Ünsal Yörür 41 yaşındadır. İstanbullu olan yarışmacı ailesi ile birlikte yaşıyor. 20 yıldır sahnede şarkı söylemektedir. 21 yaşıdna başladığı şarkıcılığı bırakmamış ve içindeki şarkı özlemini bir türlü dinderemiyormuş.

Ünsal Yörür yerel bir kanalda yemek üzerine program yapıyormuş. Aynı zamanda konuklarda ğırlayan Ünsal program sunucusu olarak kariyerine devam ediyor. Yemetkeyiz’in iddialı isimlerinden olduğunu söyleyen Ünsal Bey’i de zorlu bir hafta bekliyor.

Yemekteyiz’de bu hafta gergin geçiyor gibi. Yarışmacıların eleştirileri sanki kavga ediyormuş gibi. Bu tavırlar sosyal medyaya da yansıdı. Konu ile ilgili çok fazla eleştiri var. 10.000 Tl kazanacağız diye birbirlerini öldürecekler diyen çok fazla takipçi yer alıyor. İşte konu ile ilgili yapılan bire yorum;

Salihabahcivanci: ”Yani çok adaletsiz bir milletiz. Bu programda Onur beyden başka adil birine rastlamak zor. Bi de anasını satayım ne kavgacı bir milletmişiz. Allah Onur Beye sabır versin. Bi de eskisi gibi çok iyi yemekler yok. Kavga var.”