Yemekteyiz Sunucusu Onur Büyüktopçu Kimdir?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 22:04
0

TV8 de yayınlanan Yemekteyiz programı büyük ilgi ile izleniyor .Acun Medya’nın sponsorluğunda yayınlanan Yemekteyiz isimli yarışma programı Onur Büyüktopçu sunmakta, her hafta 5 yarışmacı yarışmaya katılmakta ve her gün birisinin sırası geliyor. O yemek yapıyor, diğer konuklar onun evine geliyor yemekleri yiyor .Onur Büyüktopçu’da yiyor ve daha sonra puanlama yapıyorlar, son gün cumaya geldiğimizde ise en yüksek puanı alan kişi o hafta 10 bin lira ödülü alıyor.

Bazen komik sahnelere, bazen gergin sahnelere sebep olan yemek yarışması programı izleyici kitlesi bakımından da oldukça zengin. Peki bu yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu’ kimdir ,daha önce nerelerde oynadı  yaşı kaçtır ,evli midir ,bekar mıdır ,çocukları var mıdır ,sevgilisi var mıdır  aslen nerelidir ,eğitim durumu nedir gibi bu soruları çok merak ediyoruz . Boyu nedir, kilosu nedir, hobileri nelerdir bütün bunlara bu yazının devamında erişebilirsiniz keyifli okumalar dileriz.

Onur Büyüktopçu bizlerin hafızasına Kiralık Aşk’taki rolleri ile replikleri ile hal ve hareketleri ile ve üslubu ile kazındı .Onur Büyüktopçu’nun parladığı yerin  burası olduğunu biliyoruz. Daha önce birçok tiyatroda, dizide, filmde yer aldığını biliyoruz.Ancak Kiralık Aşk’taki yükselişi takdire şayandı doğrusu hiç kimse onu bir yemek yarışması programı sunarken görmeyi hayal etmiyordu ve açıkçası bu Yemekteyiz programına da oldukça yakışıktı ünlü oyuncu.

Onur Büyüktopçu’nun yaşı 36’dır. Doğum tarihi ise 24 Nisan 1982’dir. Istanbul doğumlu olan ünlü oyuncunun babası Çankırılı’dır ve annesi ise göçmen bir kadındır.  Ama Onur Büyüktopçu’nun 18 yaşına kadar yaşadığı ve olgunlaştığı şehir Izmir’dir. Bu yüzden ona bir Egeli’dir diyebiliriz. Yabancı Damat, Kiralık Aşk, Doktorlar, Fırtınalı Aşk, Kavak Yelleri, Memleket Hikayeleri, Hürmüz Gelin gibi yayın ve yapımlarda rol almış çeşitli karakterlere can vermiştir. Ancak en çok akıllarda Kiralık Aşk dizisindeki Koray karakteri ile yer edinmiştir. Dil ve tiyatro okuluna gitmek için İngiltere’ye gitmiş vr Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitimler almıştır. Ilk defa Lise Defteri isimli dizide 2003 yılında yer almıştır. Boyu 1.81 cm’dir, kilosu 90, göz rengi mavi, burcu boğadır.