Yemekteyiz Su Kıymet Yalman Kimdir? Ne İş Yapar? İnstagram Hesabı?


Güncelleme: 18 Ekim 2018 : 20:45
0

Yemekteyiz 15-19 Ekim haftası yeni yarışmacılarla başladı. Su Kıymet Yalman 1.gün yarışmacısı olarak 15 ekim pazartesi günü yarıştı. Peki hem diğer yarışmacıların hem de izleyenlerin dikkatini çeken Kıymet kimdir, nerelidir, ne iş yapar, instagram adresi nedir?

Yemekteyiz’in ilk gün yarışmacısı Kıymet hanımın tam adı Su Kıymet Yalman’dır. Kendisi aslen Yozgatlıdır. Reklam şirketi olan Kıymet’in 22 yaşında bir de çocuğu vardır. Kıymet şirketinin yönetimini kardeşine bırakmış ve kendisini sosyal sorumluluk projelerine vermiştir. Kıymet yarışmadaki tavırları ile oldukça dikkat çekmiş ve sosyal medyada çok eleştirilmiştir. Kıymet hanımın instagram hesabı su.ylmn‘dir.

Kıymet günüde menüsünde brokoli çorbası, ıspanaklı peynirli tava böreği, mevsim salatası, fırında palamut, bebek patates ve incirli irmik tatlısı vardı. Kıymet Yalman hakkında yapılan bazı yorumlar şunlardır; ebrubeyazitguler: “buzamana kadar gelmiş geçmiş en kötü en itici karekter iyiki hayatımın bir yerinde karşılaşmamışım.cok sukur.evet seyirci herşeyi görüyor”

oylesine__34: “Sen nasıl saygısız bi kadınsın. O gülüşün o kibrin. Acıyorum seninle yolları çarpışan ınsanlara yazık. Ben olsam dayanamaz ağzınıza bir tane çakardım heralde”eminemir_kagan: “ama kendini bagira cagira degilde lafini cuk diye oturtarak cok güzel savunuyor kendini benim cok hoşuma gitti ne yalan söyleyim ? yemekteyiz de ne yarismacilar gördük bagira çağıra argo kelimeler kullanip kavga edenleri bu oyle yapmiyor enazinda”

abi bu tarz yorumlara Su Kıymet Yalman’da tepkisiz kalmamış ve o da cevap vermiştir. İşte Kıymet hanımın sosyal medyada ki yorumlarından birisi; su.ylmn “@sezenkovaliballi hemen size yanıt o zmn Benim tipim size itici gelebilir saygı duyarım ama inanın kamera arkasında insanlar farklı kamera önünde çok daha farklı ama ben aynıyım kayıtta nasılsam normalde yine öyleyim o melek sandıklarıniz sizi yanıltıyor takipte kalın programı cuma bana hak vericeksiniz sevgiler”