Yemekteyiz Nevra Aya Kimdir? İnstagram Hesabı ve İşi Nedir?


Güncelleme: 6 Eylül 2018 : 12:37
0

[kirmizitext]Yemekteyiz[/kirmizitext] yeni sezon startını verdi. 2018 2019 yılı yeni sezon çekimleri yavaş yavaş biten programın biten bölümleri de günlük olarak TV8 ekranlarında bizlerle buluşuyor. Yarışmanın yeni sezon 2.haftasında sempatik tavırları ve anlayışlı yorumları ile bir anda izleyenlerin sempatisini kazanan Nalan Aya hanımı yakından tanıyalım.

Nevra Aya kurumsal iletişim sorumlusu olarak [kirmizitext]Yemekteyiz programı[/kirmizitext]na katılmış ve 5. Gün yarışmacısı olarak evimize konuk olmaktadır. 48 yaşında olan Nevra hanım 2 çocuk sahibidir. Aslen İstanbullu olan Nevra, kurumsal iletişim sorumlusu olarak kariyerini çizmiş ancak şuan çalışmamaktadır.

[mavitext]Yemekteyiz Yarışmacıları Kimler <<< Tıklayınız[/mavitext]

Kendisini girişken, dışa dönük, yanlışları çok çabuk gören birisi olarak tanımlayan Nevra, detaylara hakim ve lider ruhlu birisidir. Psikoloji ve tiyatro ile ilgilenen yarışmacımız sanat ve klasik araba sevdalısıdır. Nevra hanım geride bıraktığı 4 günde hem diğer yarışmacıların güvenini almış hem de izleyenlerin saygısını kazanmıştır.

Sosyal medyada Nevra hanım ile ilgili bir çok yorum yapıldı ve yapılmakta. İşte yapılan o yorumlardan bazıları; “Bugünü kadar izlediğim en adil en kibar yarışmacı Nevra hanım ..”-“funda_unl@funda_unlbu türün adını bilmektim kibirli ve aşağılayıcı tavırlarını gördüğüm halde ben burda utanıyorum Allah o yarışmacılara sabır versin yine iyi idare ediyorlar..üstelik iklim belaltı vurmaya çalışın çokkendeki deve ve bunu Nevra hanım 1. gündem hayırsever ne güzel ifade etti helal olsun Nevra hanıma benim favorim o inşallah günü yemekleri de güzel geçer de kazanır Can gibi saygısız bir nesil istemiyorsanız çok kötü bir örnek duygnam duydum yeni neslimiz için böyle gençleri gördükçe”