Yemekteyiz Ne Zaman Başlıyor? Hangi Kanalda


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 13:04
0

Bir dönemin en çok izlenen yarışma programı Yemekteyiz yeniden ekranlarda! Yemekteyiz ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak ve kim sunacak? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

2008-2012 yılları arasında Show Tv’de başlayan 2012-2014 yılları arasında Fox ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen yarışma programı ekranlara geri dönüyor.

Yarışmanın formatı aynı şekilde olacak. Hafta içi hergün bir yarışmacının evine yemeğe gidilecek. Ev sahibinin yaptığı yemekler diğer yarışmacılar tarafından oylanacak. Haftanın sonunda en çok oyu alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.

Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran program aynı başarıyı tekrar yakalayabilecek mi bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.

Yeni bölümleriyle tekrar ekranlara dönmeye hazırlanan Yemekteyiz Tv8’de yayınlanacak. Yarışmanın sunucusu ise oldukça sürpriz bir isim. Kendisini Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koriş karakteriyle yakından tanıyoruz. Yarışmanın sunuculuğunu Onur Büyüktopçu üstlenecek.


Her Şey Gerçek Nasıl Bir Program?


Yemekteyiz Ne Zaman Başlayacak? 

Onur Büyüktopçu’nun renkli sunumuyla ekrana gelecek olan yarışma programı 4 Eylül Pazartesi başlıyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan program şimdiden oldukça merak ediliyor.


Yemekteyiz Yarışmasının Yeni Formatı Nasıl, Yemekteyiz Yeni Konsepti


Yayınlandığı dönem bazı kesimler tarafından eleştiri yağmuruna tutulan yarışma hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yemekteyiz programı tutar mı? İzlenir mi? Onur Büyüktopçu sunuculuk işinin altından kalkabilir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 


Zuhal Topal Artık Star Tv’de Olmayacak Mı Neden Yok


Yemekteyiz ilk bölüm tanıtım fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=rn4kHfIiIyI