Yemekteyiz Gürkan Kaçmaz Kimdir? İnstagram Hesabı, Yaşı, İşi?


Güncelleme: 19 Eylül 2018 : 09:30
0

Yemekteyiz’in renkli yarışmacılarından Gürkan Kaçmaz’ı yakından tanıyalım. Gürkan Kaçmaz kim, yaşı, işi, nereli, sosyal medya hesapları nelerdir?

[kirmizitext]Yemekteyiz[/kirmizitext] 17-21 Eylül hafta yarışmacıları tek tek boy gösterirken sivri dili ile dikkat çeken Gürkan Kaçmaz programı izleyenleri ilgi odağı oldu. Gürkan’ı yakından tanımak isteyen bir çok takipçimiz var. İşte Gürkan Kaçmaz ile ilgili merak edilenler…

Gürkan Kaçmaz haftanın en genç yarışmacısı. 22 yaşında olan Gürkan Kaçmaz, aslen Diyarbakırlı. Atatürk Havalimanında Yolcu Hizmetleri Memuru olarak görev yapıyor. İş dışında tiyatro ile uğraşan yarışmacı mutfakta iddialı.

Evde tüm yemekleri kendisi yapan yarışmacı yarışmanın galibi olarak kendisi görüyor. Gürkan’ın 15 Şubat 2013 tarihinde açtıuğı bir youtube kanalı var. Kanalının 1149 abonesi var ve sadece 4 video yüklemiş. Gürkan Kaçmaz’ın instagram hesabı tiyatrolist dir.

Aynı zamanda gezmeyi de seven Gürkan Kaçmaz’ın sosyal medya hesabında yurt dışı gezileri ile ilgili resimlerde bulunmakta. Gürkan gezmeti ve eğlenmeyi seven bir yapıya sahip. Zaten instagram hesabından da anlaşılıyor. Yurt dışında gezen, bir çok programa, partiye katılan Gürkan hayata pozitif bakan bir karakter.

Gürkan Kaçmaz 5. gün yarışmacısı olarak evini açacak ve güzel yemeklerle en yüksek puanları toplamaya çalışacak. Yarışmacıya başarılar dileriz. Sizler Gürkan’ı nasıl buldunuz? Kazanma şansı nedir?