Yemekteyiz Son Bölümde Yaşananlar Yemekteyiz de 16 KASIM Kim Birinci Oldu?


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 03:56
0

 

TV8  sevilen programı gündüz kuşağında reytinglerde yerini kaptırmayan Yemekteyiz bu haftada birbirinden iddialı yarışmacıları konuk olarak aldı. Sunucusu Onur Büyüktopçu’un eşsiz sunumu  ile bu hafta birbirinden renkli yarışmacılar  kıyasıya rekabet etti.

YEMEKTEYİZ ‘ DE BU HAFTANIN DİKKAT ÇEKEN İSMİ KİM?

2. gün yarışmacısı olan  CÜNEYT ATMACA :  Pazarlama yöneticisi yarışmacı rakipleri arasında sıyrılarak hafta içinde gündem yarattı. Dedikodu sevmediği söyleyen Cüneyt Bey  farklı yorumları  ile dikkat çekti. Toplamda 12 puan olarak haftayı sonuncu tamamladı.

Yemekteyiz de 16 KASIM  BİRİNCİSİ

Hafta içi her gün yayınlanan tv8 sevilen yemekteyiz programının bu haftaki kazananı belli oldu.

Yine birbirinden iddialı olan yarışmacılarımızla dolu dolu bir hafta geçti. Bu hafta da heyecanlı, stresli ve bol tartışmalı geçen yarışmada her hafta da olduğu gibi yarışmacılar pek adaletli davranmadı.

Peki, bu haftanın puanları ;

İlk gün yarışmacımız Arzu Öztürk  Cüneyt Beyden 3, Namık Beyden 5, Menekşe  Hanımdan 5, Kübra Hanımdan 2 puan alarak toplamda yarışmacılardan 15 puan aldı.

İkinci gün yarışmacımız olan Cüneyt Atmaca : Menekşe Hanımdan 4,  Arzu Hanımdan 1, Namık Beyden 4, Kübra Hanımdan 3 puan alan Cüneyt  Bey toplamda yarışmacılardan 12 puan aldı.

Üçüncü gün yarışmacısı olan Kübra Çilekar: Menekşe hanımdan 5,Cüneyt beyden 7,Arzu hanımdan 2 Namık beyden 7 puan alan Kübra hanım toplamda 21 puan aldı.

Dördüncü gün yarışmacısı olan Namık Sezer: Menekşe Hanımdan 4  Kübra Hanımdan 3, Cüneyt Bey den 5 Arzu Hanımdan 2 puan alan Namık Bey toplamda 14 puan aldı.

Beşinci gün yarışmacısı olan Menekşe Uysal:  Arzu Hanımdan 5, Cüneyt Beyden 5, Namık Beyden 9, Kübra Hanımdan 5 puan alan Menekşe Hanım 24 puanla haftanın en yüksek puanını alan yarışmacısı oldu.

Son gün yarışmacısı Menekşe  Uysal hafta içerisinde sergilediği ılımlı havası ve rakiplerinin verdiği yüksek puanlarla  en yakın rakibi Kübra Çilekar’ı 3 puan farkla geçerek 24 puanla haftayı birinci tamamladı ve 10 bin TL’nin sahibi oldu.