Yemekteyiz Dağhan Sürek Kimdir? Daha Önce Hangi Yarışmadaydı?


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 03:18
7

Hafta içi her gün ekrana gelen Tv8’in hızlı yükselişiyle dikkat çeken yarışma programı Yemekteyiz Dağhan Sürek kim? Yeni haftasında da birbirinden iddialı ve sivri dilli yarışmacılarıyla adından söz ettiren Yemekteyiz’de bu hafta ilginç bir detay gözlerden kaçmadı. Haftanın 2. günü yarışacak olan Dağhan Sürek 2016 yılında yayınlanan Fenomen yarışmasında yarışan Harun Sürek’e olan benzerliğiyle izleyenleri hayrete düşürdü? Hatta yarışmacının Harun Sürek olup olmadığı bile tartışıldı. İşte Yemekteyiz Dağhan Sürek‘le ilgili şaşırtan gerçek…


Yemekteyiz 2017-2018 Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu ve Şartlar


Tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, 5 gün boyunca farklı yarışmacıların kendi evlerinde yaptığı yemeklerin tadıldığı ve puanlandığı yarışma programı Yemekteyiz bu hafta da adından söz ettirecek. Fenomen isimli yarışmayla hatırladığımız Harun Sürek’e olan benzerliği ile dikkat çeken Yemekteyiz Dağhan kim? Detaylı bir araştırma sonucunda Harun Sürek ve Dağhan Sürek’in kardeş olduklarını öğrendik.

Yemekteyiz Dağhan 1988 Afyon doğumludur. Ailesiyle birlikte yaşayan iddialı yarışmacı dış ticaret uzmanıdır. Aynı zamanda sanatla da ilgilenen Sürek beste yapıp söz yazıyor. Seyahat etmeyi ve astrolojiyle ilgilenmeyi seven yarışmacı Fenomen yarışmasıyla adını duyuran Harun Sürek’in kardeşidir. Harun Sürek’in kim olduğunu hatırlayalım. 1988 İstanbul doğumlu Harun Sürek Fenomen yarışmasıyla hayatımıza girdi. Yarışmadan sonra kendini tanıttı ve Ter-i Diyar isimli isimli şarkıyla müzik sektörüne girdi.

Yemekteyiz Dağhan Sürek‘te kardeşi Harun sürek kadar dikkat çeken bir karaktere sahip. Sivri dili ve lafını esirgemeyen yapısıyla hafta boyunca adını sıklıkla duyacağız.

Onur Büyüktopçu’nun başarılı sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz tüm hızıyla devam ederken her hafta 5 yarışmacı büyük ödülün sahibi olmak için mücadele veriyor. Kimi zaman tansiyonun yükseldiği kimi zaman tartışmaların dozunun arttığı Yemekteyiz izleyenlerin vazgeçilmezi olmayı başardı. Yemeklerin lezzetinden sunumuna kadar her aşamanın puanlandığı yarışma programı Yemekteyiz yeni bölümleriyle Fox ekranlarında…

Yemekteyiz Doğhan sürek kim?

https://www.youtube.com/watch?v=ak71Nm_rviI

7 YORUMLAR

  1. Yemekteyiz yarışmasını severek izliyoruz fakat bu hafta yarışanları beğenmedim. Bundan sonra izlemeyi düşünmüyorum

      • dağhan adında ikizi vardır fakat bu programa katılan harunun ta kendisidir. fenomende 85 doğumlu olarak tanıtılan ikizlerden harun burada 88 doğumlu olmuştur. fenomene de girer girmez bi sivri tavırlarla dikkat çekmiştir ki amaçta tam olarak budur. gördüğümüz üzere bu programda da sahte oyunculuğuyla dikkat çekmeyi başarmıştır.

Comments are closed.