Yemekteyiz Ateş Faruk Yılmaz Kimdir? İşi, Yaşı, İnstagram Hesabı ne?


Güncelleme: 18 Eylül 2018 : 11:39
0

Kendisini Batman zanneden Ateş Faruk Yılmaz 2. Gün yarışmacısı olarak Yemekteyiz’de yarışacak. 18 Eylül 2018 Salı gününün yarışmacısı olan Ateş Faruk, hal ve tavırları ile ilginç bir yarışmacı olduğunu belli etti. Ateş Faruk Yılmaz Kim?

Yemekteyiz Ateş Faruk Yılmaz Kimdir?

Yemekteyiz 17 Eylül pazartesi günü yeni bir haftaya yeni yarışmacılarla merhaba dedi. Ateş Faruk Yılmaz da programın 2. Gününde yarışıyor. Müzisyen olan Ateş Faruk yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 35 yaşında olan yarışmacı Ateş Faruk aslen finans uzmanı.

Bekar olan Ateş Faruk Yılmaz ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Müzisyen, oyuncu ve aranjör olarak hayatını devam ettirmektedir. Ateş Faruk mutfağa meraklı bir kişidir. Aynı zamanda uzay konusunda da araştırmalar yapmaktadır.

Fragmanda sebzeleri tanımayan, mutfak aletlerini kullanmasını bilmeyen birisi izlenimi veren Ateş Faruk ilginç bir mutfak günü geçirecek gibi. Sosyal medyada da hakkında bir çok eleştiri gelen Ateş Faruk yarışmanın ilginç karakterlerinden. İnstagram hesabı ise atesfarukyilmaz‘dır

Ateş Faruk Yılmaz hakkında bazı yorumlar;

“Yemek yapamayan birini nasıl kabul ediyorsunuz acaba yarışmaya belliki bi amaçlari bar katılmalarının daha s3bzeleri tanımıyo”

“Sebzenin meyvenin ne olduğunu bilmiyosun bide yarışmaya katılıyorum 4 4 lük yapan insanlarıda eleştiriyosunuz bu neyin kafası acaba”

Ateş Faruk Yılmaz’ın seslendirdiği ve klip çektiği şarkısı – Arap