Yemekteyiz Arda Mert Demir Kim? İnstagram Hesabı Nedir, Ne İş Yapar?


Güncelleme: 16 Ekim 2018 : 11:40
0

Yemekteyiz yeni bir haftaya merhaba dedi. Yine birbirinden ilginç yarışmacılar ile bir hafta daha evlerimize konuk olacak. 5. Gün yarışmacımız Arda Mert Demir’i bu yazımızda yakından tanıyacaz. Arda Mert Demir Kimdir?

Arda Mert Demir 5. Gün olan 19 ekim 2018 Cuma günü yarışacak. Peki Arda Mert kimdir? Arda Mert pazarlamacı olarak yaşamını ikame etmektedir. 23 yaşında olan Arda Mert aslen Tokatlı. Ailesi ile yaşayan yarışmacı evlilik hazırlığında.

Yakında evlenecek olan Arda Mert Demir’in ilginç bir özelliği var ve bu bence yarışma boyunca onu rahatsız edecek. Sebze yemeklerinden hoşlanmıyor. Eğer sebzeli bir yemek gelirse belki bir iki kaşık alırım fazla yemem diyor.

Bu özelliği yarışmacının hafta boyunca ki performansını etkileyecek gibi. Arda Mert Demir ile ilgili izleyiciler neler düşünüyor? İşte sosyal medyada Arda Mert Demir ile ilgili bazı yorumlar;

fyzslk91: Geceleri bazen programın tekrarına denk geliyorum. İlgimi çeken ve bir izleyici olarak beni rahatsız eden durum, uygun profil. Mutlaka her hafta bir ‘uçarı / kaçarı / havai’ olarak tanımlanabilecek kişi, bir yirmilerinde olan genç erkek, bir ‘süslü’ kategorisine konabilecek hanfendi, bir -çesinde, türbanlı, hanımefendi, bir tane de ‘Anadolu erkeği’ profili çizen orta yaşlarda beyefendi oluyor.

Dış görünüş, konuşma ve giyim stilleri bir insan hakkında ipuçları vermek için her seferinde tahminen miktarı bahsettiğim kriterler kullanılmalıdır ‘farklı renklerdeki gruplar’ fazla göze batıyor bence. Merak ettiğim nokta, yarışmacı grupları bu kadar ayan beyanı oluşturulmasa, program daha mı az ilgi çekecek? Belki de gelen akla ilk gelecek seçeneklerle etiketlemeyip, görünen ötesine bakabilmek ve risk almak gerekiyordur.