Yemekteyiz 30-4 Mayıs Yarışmacıları Rahşan,Ozan, Mertcan, Burcu,Gülsevim Kim?


Güncelleme: 30 Nisan 2018 : 16:53
2

Tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen fenomen yarışma programı Yemekteyiz yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılarıyla ve yemekleriyle çok konuşulan her biri farklı özelliklere sahip iddialı 5 farklı ismin yeteneklerini konuşturduğu Yemekteyiz 30-4 mayıs yarışmacıları kim?  İşte merak edilen ve hafta boyunca araştırılan o isimler Rahşan, Ozan, Mertcan, Burcu ve Gülsevim.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının yeni yarışmacılarına gelmeden önce geçtiğimiz hafta belkide gelmiş geçmiş en ilginç ve zor ismini tanıdık. 3. gün yarışmacısı Sibel hanım başkasının yaptığı yemekleri kesinlikle yemeyen ilginç bir yarışmacıydı. Ve diğer tüm yarışmacılara zor anlar yaşattı. Şimdi yeni haftada yeni bir maratonda kimleri izleyeceğiz?

Yemekteyiz Mayıs ayının ilk haftası yine birbirinden iddialı ve kendine güvenen yarışmacılar 5 gün boyunca, belli bir süre içerisinde daha önceden belirledikleri menülerini rakiplerine sunacak ve en yüksek puanı almaya çalışacak. Yemekteyiz 30 Nisan-4 mayıs yarışmacıları ve aldıkları puanları güncel olarak paylaşacağız.

Yemekteyiz yeni yarışmacıları Rahşan, Mertcan, Burcu, Gülsevim, Ozan hakkında görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Yemekteyiz yarışmasının daha ilk bölümünde masada gergin dakikalar yaşanmaya başladı. Programın ilk gün yarışmacısı Rahşan hanım hemşire ve iki çocuk sahibi. Yemeklerinin lezzetine güvenen iddialı bir yarışmacı.

https://www.youtube.com/watch?v=Ch90dtX3134

Comments are closed.