Yemekteyiz 23-27 Nisan Yarışmacıları! Kim Kimdir?


Güncelleme: 25 Nisan 2018 : 19:16
0

Yemekteyiz her hafta birbirinden iddialı yarışmacıları evlerimize konuk etmeye devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen ve büyük ödülün sahibi olmak için tüm yeteneklerini ortaya koyan 5 farklı yarışmacının her biri izleyenler tarafından merak ediliyor. Yemekteyiz 23-27 nisan yarışmacıları kim kimdir sorularının detaylarını sizlerle paylaşacağız.

Onur Büyüktopçu’nun başarılı sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışması hafta içi yayınlanan programlar arasında en çok izlenenler listesinde ilk sırada yer alıyor. 5 farklı aday hazırladıkları menülerle birinci olmak için kıyasıya mücadele veriyor. Geçtiğimiz hafta yine oldukça hareketli, keyifli kimi zaman tansiyonun yükseldiği bir hafta oldu. Özellikle haftaya bomba gibi düşen haber Şeynur Hanım’ın herkesten gizlediği mesleği oldu.

Onur Büyüktopçu yarışmaya katılan adayların aşçı olmaları halinde, adaletli olmak adına 1 puan kırdığını her fırsatta dile getiriyor. Onur Büyüktopçu’nun bu konudaki hassasiyetini bilen Şeynur Hanım 1 puanın kırılmaması için aşçı olduğunu gizledi. Fakat yarışmanın 2. gününde Şeynur hanımın asıl mesleğinin aşçı olduğu ortaya çıktı. Durumu öğrenen Onur Büyüktopçu Şeynur Hanımın aşçı olduğunu tüm yarışmacıların yanında açıkladı.

 

Yemekteyiz yarışması Tv8 ekranlarında başarıyla devam ediyor. İzleyenlere bir yarıştan daha çok şey katan Yemekteyiz programı aynı zamanda farklı kültür ve yörelere ait yemekler hakkında da bilgiler ediniyoruz. Yemekteyiz 23-27 nisan yarışmacıları, kim kimdir sorularının yanıtını yarışmacılar açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır.

 

Yemekteyiz Saadet Özcan Kimdir?

29 yaşında, memleketi Uşak. Mesleği Danışman. Yüzmek, müzik dinlemek ve trekking yapmak Sibel hanımın hobileri arasında.

Yemekteyiz Nezahat Aydın kimdir?

44 yaşında evli ve 2 çocuk sahibi. Aslen Sinoplu olan Nezahat Hanım ev hanımı. Eşi ile gezmeyi çok seviyor. Kendini öz güveni yüksek birisi olarak tanılayan Nezahat Hanım dedikodu yapan insanlardan nefret ediyor.

Yemekteyiz Sibel Gül kimdir?

41 yaşında olan Sibel Gül aslen Siirtli ve 3 çocuk sahibi. Ses sanatçısı olan Sibel hanım 20 yıldır sahne alıyor. Piknik yapmayı çok seviyor, 6.hissi çok yüksek olduğunu söylüyor. İnsanları çok iyi analiz ettiğini söylüyor.

Yemekteyiz Rümeysa Çakmak kimdir?

4.gün yarışmacısı olan Rümeysa, ev hanımı.56 yaşında ve 1 çocuğu var. Aslen Antakyalı 15 kedi bir köpeği ve 2 tane yayınlanmamış şiir kitabı bulunmakta. Kendisini dört dörtlük bir kadın olarak tanımlıyor.

Yemekteyiz Dilara Akın kimdir?

27 yaşında bekar. Aslen çerkez ve ilaç deposu sahibi. Survvior’a katılmak için kickboks yapmış ama katılamayınca bırakmış.

https://www.youtube.com/watch?v=WPmhVq7U3z0