Yemekteyiz 22 Ekim 26 Ekim Yarışmacıları-Leyla, Selda, Ünsal, Can, Nadire Kimdir?


Güncelleme: 23 Ekim 2018 : 10:22
0

Yemekteyiz renkli bir haftaya merhaba dedi. 22 Ekim Pazartesi ve 26 Ekim Cuma haftası birbirinden ilginç yarışmacılar ile yine bol yemekli ve tartışmalı bir hafta bizleri bekliyor. Yeni haftanın yarışmacılarını yakından tanıyalım.

Yemekteyiz Leyla Akpınar Kimdir?

Yemekteyiz’in 1.gün yarışmacısı Leyla Akpınar, 25 yaşında. 4 yıllık evli olan yarışmacının 3 yaşında bir de oğlu var. Satış danışmanı olarak kariyerine devam eden Leyla hanım aslen Mardinli. İnatçı kişiliğinin baskın bir karakteri olduğunu söyleyen Leyla hanım yarışmanın iddialı isimlerinden.

Yemekteyiz Selda Kara Kimdir?

Selda Kara aslen Giresunludur. Sigorta ve eksper yardımcılığı yapmaktadır. 28 yaşında olan Selda hanım bekar. Kendisi sakin birisi olarak tanıtan Selda Kara, damarına basıldığında ise patlayabileceğini söylüyor.

Yemekteyiz Ünsal Yörür Kimdir?

41 yaşıdna olan Ünsal Yörür, yetek bir kanalda yemek programı yapmaktadır. Konukları ile yemek programı yapan Ünsal Bey, ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Şarkıcı ve sunucu olarak ta kariyerine devam eden Ünsal, 20 yıldır sahnelere çıkmaktadır. Ünsal Yörür aslen İstanbulludur.

Yemekteyiz Can Ekelik Kimdir?

31 yaşında olan Can Ekelik aslen Niğdelidir. Taşımacılık sektöründe danışman olarak görev yapan Can Ekelik kendisini güler yüzlü birisi olarak tanımlamaktadır. Hatta bu güler yüzlülüğü de kendisine çok sıkıntılar çıkarmış.

Yemekteyiz Nadire Arslan Kimdir?

Nadire Arslan 40 yaşında ev hanımıdır. 11 yaşında bir kızı ve 17 yaşında da bir erkek çocuğu vardır. Dominant bir karakter olduğunu söyleyen Nadire hanım inatçı ve hazır cevap birisidir.