Yemekteyiz 2017-2018 Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu ve Şartlar


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 13:21
24

Tv8 ekranlarında Eylül’de başlayacak olan programın detayları belli olmaya başladı. Kiralık Aşk dizisinin Onur’u tarafından sunuculuğu yapılacak olan program Yemekteyiz 4 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Yapımcılığını Bloom Medya’nın yaptığı “Yemekteyiz” 4 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 13.15’te TV8 ekranlarında olacak. Peki yarışmaya nasıl katılınır? Başvuru Formu nerede? Katılım şartları nelerdir?

Birbirinden renkli ve iddialı yarışmacıların mutfaktaki hünerlerini göstereceği yarışmada Onur Büyüktopçu da puanlamaya katılarak birinciyi belirlemede etkili olacak. Bakalım beş günün sonunda haftalık 10 bin TL ödülü kim kazanacak?

Peki sevilen ve reyting rekortmeni yarışmaya katılım nasıl olacak? Yarışmaya başvuru Tv8 in resmi internet adresi üzerinden Yemekteyiz’in başvuru kısmındaki formun doldurulması ile olmaktadır. Formun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra Gönder’e tıklayarak başvurunuzun 1. ayağı tamamlanmaktadır. Başvuru formundaki Başvuru sahibinin bilmesi gereken şart ve maddeler şunlardır;

Başvuru Sahibi, Yarışma Kayıt Formu’nda belirtmiş olduğu bilgilerin doğru olduğunu ve bilgilerin eksik ve yanlış olması dolayısıyla doğacak zararlardan kendisinin sorumlu olduğunu kabul etmiştir.

Başvuru Sahibi, Yarışma Kayıt Formu’ndaki bilgileri, fotoğrafları ve videoları kendi rızası ile TV8 ve ACUN MEDYA ile paylaşmıştır. TV8 ve ACUN MEDYA, paylaşılmış olan fotoğrafları ve videoları dilediği zaman dilediği mecra ve dilediği programda kullanabilecektir. Başvuru Sahibi, TV8 ve ACUN MEDYA’nın paylaşılmış olan fotoğrafları ve videoları kullanımı durumunda TV8 ve ACUN MEDYA’dan hiçbir talepte bulunmayacağını peşinen kabul etmiştir.

Başvuru Sahibi, Yarışma Kayıt Formu’nu doldururken kullanmış olduğu videoların ve fotoğrafların 3. kişilerin kişilik haklarını, telif haklarını ve diğer haklarını ihlal etmediğini kabul etmiştir. Yarışma Kayıt Formu’nda kullanılan videoların ve fotoğrafların 3. kişilerin kişilik haklarını, telif haklarını ve diğer haklarını ihlal etmesi ve TV8 ve ACUN MEDYA’nın ihlaller dolayısıyla ödeme yapmak zorunda kalması durumunda Başvuru Sahibi zararı karşılamakla yükümlüdür.

Başvuru Sahibi, Yarışma ile ilgili bilgilerin kendilerine telefon, sms, e-mail gibi iletişim araçlarıyla bildirilmesine onay vermektedir.

Başvuru Sahibi, Yarışma Kayıt Formu’nun doldurulması ile direkt yarışmacı olmaya hak kazanmadığını, yarışmacıları belirleme yetkisinin sadece TV8 ve ACUN MEDYA yetkililerinde olduğunu bildiğini kabul eder.

18 yaş altı yarışmacı olmak isteyenlerin başvurularını velisinin yapması gerekmektedir. 18 yaş altı yarışmacı olmak isteyenlerin velisinin onayı olmaması durumunda yarışmacı olmaya hak kazansalar bile yarışmaya katılamazlar.

Başvuru Sahipleri’nin Yarışma Kayıt Formu doldururken vermiş olduğu bilgiler TV8 ve ACUN MEDYA’nın veri tabanında saklanacak olup 3. kişiler ile paylaşılmayacaktır. Resmi mercilerin talimatları saklıdır.


Yemekteyiz Yarışmasının Yeni Formatı Nasıl, Yemekteyiz Yeni Konsepti


TV8 ve ACUN MEDYA yarışma formatını, şartlarını ve işbu taahhütname maddelerini başvuru sahibine bildirmeden değiştirme hakkına sahiptir. Yarışma Başvuru Taahhütnamesi yasal olarak Başvuru Sahibi’ni bağladığı için bu sayfa belirli aralıklarla Başvuru Sahibi tarafından ziyaret edilmelidir.

Başvuru ile ilgili soru ve önerilerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=rn4kHfIiIyI

24 YORUMLAR

  1. Yemeklerde kırmızı et kullanmayın.çünkü bu şarbon hastalığı yaygınlaşmış durum da .Allah korusun hastalığa yakalanırsınız.Onur Bey e duyrulur

  2. Puanlama formatınızı değiştiriniz.1 ve 2 puan vermek herkes için yasak olsun.Herkes puanlama yaparken verdiği puanı bir kez kullanabilsin. Örneğin 4 puanı birine verdiyse birdaha başkasına veremesin. Böylelikle adil puanlama yapılmasını sağlamış olursunuz.

  3. Çok beğenerek izliyorum ve onur bey bu programarama çok yakış mısınız inşallah devamınız gelir onur bey

  4. Selamlr ben fransadan izliyorum ama malesef ne kadar israf ediyorlar yemekleri daha bir kasik almadan birakip diger yemege geciyorlar ne yazik ve ne ayip ki bu dunyada bir parca ekmege muhtac însanlar var yaziklar olsun ya keske oyle olmasa…

  5. Yalovadan selamlar aslen kastamonuluyum 50 yasındayım iki kız bir oğlum var birde torun dünya tatlısı 4 yaşında programınızı yıllardır seyrediyor ve katılmak istiyorum ne olur yalova da gelin lutfen saygılar

  6. Yalovadan selamlar yemekteyiz programına katılmak istiyorum 50 yaşındayım aslen kastamonuluyum lütfen yıllardır seyrediyorum bazı yarışmacılar çok acımasız ama kendileride yapamıyorlar yaşasın saygılar

  7. Ben izmirden üç çocuk annesiyim 34 yaşındayım yemekteyiz pıroğramina katılmak istiyom

  8. Yemekteyiz programini çoook severek izliyorum ve katilmak istiyorum ahiska mutfağinin lezzetini tanitmak istiyorum ama bursada yaşiyorum orasi nasil olur nerde sunulacak davet etmenizi beklerim

  9. İstanbul dan ev hanımıyım yemekteyize katılmak en bü yük hayalim 23 yaşındaydım yemeklerime ve sunumlarımda iddalıyım?

  10. Kayserıden sunumcu Aynur yemekteyize katılmayı cok istıyorum kayserının lezetını ve hamarat ellerımle ıddalı bır şekılde hem damaklara hem gözlere hitap etmek istıyorum mutlaka benı davet etmenızı istıyorum☺

  11. Ordudan Merhaba. 38 yaşında bir çocuk annesiyim çalışan bir bayanım. Bende yaptığım yemeklerime ve tadına çok güveniyorum.yemekteyiz programına katılmak istiyorum

  12. Ocak 2018de yemekteyiz programına katılmak istiyorum ist buldan evliyim bir kızım var 44 yaşındayım

    • 2017 kasım ayında yemekteyiz programına katılmak istiyorum evli ve bir çocuk babasıyım 44 yaşındayım ist katılıyorum

  13. yemekteyiz prigramina katilmak istiyorum ev hanimiyim çorumluyum 2 çocuk annesiyim 25 yasindayim

Comments are closed.