Yemekteyiz 19 Ekim Kim Kazandı, Haftanın Puanları Nasıl Sonuçlandı?


Güncelleme: 19 Ekim 2018 : 09:17
0

Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile ekranlara gelen Yemekteyiz’de haftanın sonuna gelindi. 19 ekim Cuma Arda Mert Demir’in yarışacağı bir gün. Arda Mert’in ardından son haftayı kim kazandı belli olacak. 19 Ekim Cuma Yemekteyiz kim kazandı?

Haftanın yarışmacıları; Su Kıymet Yalman, Zehra Arslan, Ozan Aziz Dilber, Derya Aydın ve Arda Mert Demir’in kıyasıya rekabetine sahne olan son hafta da sona gelindi. Her bir yarışmacı kendi gününde en hızlı alışverişi, en lezzetli yemekleri ve en güzel sunumu yapmak için yarıştı. Misafirlerini en güzel şekilde ağırlayıp onları memnun etmeye çalıştılar.

Tabi yine haftaya bazı polemikler de damga vurmadı değil. Özellikle ilk gün yarışmacısı Su Kıymet Yalman’ın hal ve tavırları programı izleyenlerin tepkisi çekti. Kıymet hanıma karşı sosyal medyada çok fazla eleştiri yöneltildi. Kimisi egolu dedi, kimisi çok bilmiş dedi. Tabi bu tepkilere Kıymet hanımda yine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kıymet hanım kısaca yaptığı açıklamada kendisinin içinin dışının bir olduğunu, kamera arkasında ne isem kamera önünde de öyleyim dedi. Bazıları gibi rol yapmıyorum dedi ve ilginç bir şey söyledi. Cuma’yı bekleyin dedi. Cuma günü bazı yarışmacıların gerçek yüzünün ortaya çıkacağını ima etti.

Yemekteyiz 19 Ekim Kim Kazandı, ödülü kim aldı? Yarışmayı kimin kazandığına geçmeden önce hemen haftanın 4 gününün puanlarına bakalım. Kıymet hanım yarışmacılardan toplamda 10 puan aldı. Derya 4, Arda 2, Ozan 3 ve Zehra 1 puan verdiler. Haftanın 2. Gün yarışmacısı Zehra hanım toplamda 16 puan aldı. Arda 4, Ozan 4, Su Kıymet 3 ve Derya 5 puan verdiler.

3.gün yarışmacısı Ozan 18 puan aldı. Arda 5, Derya 4, Zehra 5, Su 4 puan verdiler. Perşembe günü 4. Gün yarışan  Derya hanım toplamda 16 puan aldı. Su 3, Ozan 4, Arda 4 ve Zehra 5 puan verdiler. Cuma gününe gelindiğinde toplam puanlar şu şekilde gerçekleşti; Kıymet 10, Zehra 16, Ozan 18 ve Derya 16 puan la haftayı bitirdiler. Cuma günü yarışan Arda’nın puanları bakalım sıralamayı değiştirecek mi?

Yemekteyiz 19 Ekim Kim Kazandı