Yemekteyiz 12 Ekim Cuma Kim Kazandı? Ödülü Kim aldı?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 20:25
0

Yemekteyiz 8-12 Ekim haftasında sona gelindi. 12 Ekim yarışmacısı Sevda Yağcı’nın ev sahipliğinde hafta son buluyor. Peki haftayı kim kazandı? 12 Cuma kim birinci oldu?

Birbirinden ilginç yarışmacılarla bir hafta daha son buldu. 5 yarışmacı haftayı birinci bitirmek için en güzel yemekleri yapmaya çalıştılar ve sunumları ile diğer yarışmacıları etkilemeyi denediler. Peki hangi yarışmacı haftanın en yüksek puanını aldı?

Haftada yine bazı polemiklerle tansiyon yükseldi. Yarışmacıların yemeklere puan vermeleri gerekirken ne yazık ki diğer yarışmacının karakterine oy vermek gibi bazı durumlar oldu. Yine yemekleri beğenselerde düşük puanlar vermeleri de haftaya damga vuran gelişmelerdir.

Sosyal medyada Onur Bey’in duruma el atması ile ilgili bir çok yorum yapıldı. Kimi izleyicilerin “Onur Bey olmasa bu yarışmada adalet olmaz” gibi yorumlar yapması dikkatlerden kaçmadı. Belkide haftanın en ilginç yarışmacısı, ters köşe yapan ismi Yavuz Bey oldu. İlk gün tepkileri üzerine çekti ancak daha sonra verdiği adaletli puanlarda izleyenlerin sevgisini kazandı.

Sevda hanım ise yanında getirdiği bebeğ ile en dikkat çeken yarışmacı oldu. İzleyenler, Sevda hanımın normal olmadığı yönündeki yorumları da sosyal medyaya damga vurdu. Peki kim kaç puan aldı hemen kısaca haftanın puanlarına bakalım.

Uğur hanım toplamda 13 puan aldı, Melek hanım ise toplamda 12 puan aldı. Yavuz Bey de 12 puan aldı ve gününü tamamladı. Perşembe günü yarışmacısı Bilal Türen ise 12 puan alarak haftayı kapattı. Peki günü son yarışmcısı Sevda hanım kaç puan aldı?

12 Ekim Yemekteyiz 12 Ekim Cuma Kim Kazandı?

12 Ekim son güne geldiğimizde puanlar şu şekilde şekilleniyor; Uğur Hanım 13, Melek hanım 12, Yavuz Bey 12 ve Bilal Bey 12… Gördüğünüz gbii puanlar çok yakın. Sevda hanımında bu şekilde bir puan alacağını düşünüyoruz. Hftanın kazananını ise Onur Bey’in puanları belirleyecek. Haftanın 5. si Sevda Hanım oldu. Geriye kalan 4 yaz yarışmacıdan üçü haftanın ikinciliğini paylaştılar. Ve haftanın birincisi, 10.000 liranın sahibi Melek Hanım oldu.