Yasemin Sakallıoğlu 2019 Senesinde Film Çekecek Mi?


Güncelleme: 22 Şubat 2019 : 22:47
0

Yasemin Sakallıoğlu Instagram üzerinden hazırladığı videolar ile son dönemlerde adından en sık söz ettiren komedyenlerin başında geliyor. Sakallıoğlu’nun halkı tanıyan yönü ve tiplemelerin birebir halkı yansıtması popülerliğinin asıl sırrıdır. Normal koşullarda kurumsal bir şirkette çalışan Sakallıoğlu oyunculuk ve tiyatro konusunda sergilediği başarının peşinden giderek yeni bir sayfa açmıştır.

Tiplemelerin kapsamlı yapısı kadar seyircileri ile kurmuş olduğu yakın temas da dikkat çekmektedir. Yorumları tek tek okuyan Sakallıoğlu binlerce kişi tarafından desteklenmektedir. 2019 senesinde bir film ile bu başarını taçlandıracağını düşünen oyuncudan gelecek olan proje haberleri merakla takip ediliyor.

Jet Sosyete Başarısı

TV8’de yayın hayatına devam eden Jet Sosyete kapsamında yer alan oyuncunun sergilediği performansın en az Instagram tiplemeleri kadar dikkat çektiği görülmüştür. Jet Sosyete’de Karadenizli tiplemesine yoğunluk veren Sakallıoğlu’ndan gelecek olan film haberleri de dört gözle beklenmektedir. Halktan yoğun bir sevgi gören bu oyuncunun gelecek projelerinde de izlenme yönünden herhangi bir sorun yaşamayacağı dile getirilmektedir.