Yasak Elma Yıldız Karakteri Eda Ece Kimdir, Nerelerde Oynadı, Sevgilisi Var Mı, Yaşı Kaç, Hobileri Neler?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 00:53
0
Eda Ece

Fox tv’de yayınlanan Yasak Elma jer hafta yepyeni temalar ile gündemdeki zirvesini koruyor. Reytinlerde yükselişi dur durak bilmek bilmeyen, adeta dört nala koşturan dizi hayran kitlesini bir gram azaltmadan durmadan arttırarak ilerliyor. Peki ya oyuncuları,  hadi onları tanımaya ne dersiniz? Hep beraber tanıyalım.  Gu gündemimizi Yasak Elma dizisinin Yıldız karakteri biraz meşgul edecek.  Eda Ece”ya dair herşeyi tüm soru işaretlerini gidererek aktaracağız.

Yasak elma yıldız

Yasak Elma Yıldız Karakteri Nasıl Bir Role Sahip?

Yıldız biraz saf görünen, zenginlik delisi, lüks hayat aşığı, tecrübesiz ve güzeller güzeli bir genç  kadındır. Bu genç  yaşta hayattan tat alamadığını ve sıkıldığını düşünmektedir. O yeni heyecan ve hatuna renk cümbüşü aramaktadır. YILDIZ mutluluğun  tek anahtarı var ise o da çok  zengin bir koca bulup evlenmek ve lüks bir hayat içinde yaşayıp keyif çatmak,çılgınlar gibi alışveriş yapmak, gezmek tozmak olarak düşünür. Her zaman zengin, sosyetik, şaşalı   ve lüks hayatlara özenir.  Tıpkı  onlar gibi yaşamak ister.  Onlar gibi bolluk içinde yasmamak ister. Yıllar Halit isimli zengin işadamının  karısı olam Ender’in teklifiyle hayatının değişebileceğini anlar , aklını Halit’i ayartıp, Ender’den ayırıp  tüm güzelliği ile Halit’in karısı olabilmek için çabalar.  Ve Halit ile evlenir.  Halit elinden çıkmasın diye çabalar. Halit’in eski karısı Ender ile devamlı bir savaş ve sürtüşme halinde devam eder. Halit’i kaybetmek istemez çünkü Halit’i kaybederse bütün bu şaşalı, zengin,sosyetik, havalı hayatı yok olup gidecek diye korku yaşamaktadır.

Eda Ece

Yıldız Karakterine Can Veren Güzel Oyuncu Eda Ece Kimdir, Aslen Nerelidir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?

Eda Ece 28 yaşındadır. 20 Haziran 1990 senesinde dünyaya geldi. Doğum yeri Istanbul’dur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi daha  sonra,  Sanat Tarihi üzerine dersler  aldı ve bir  zamanlar bir galeride çalıştı.  Babası  elektrik mühendisidir.

Eda Ece

Bekârdır. Boyu 1.68 cm’dir. Burcu ikizlerdir. Güzel oyuncu Mihriban, Hayat Bilgisi, Aşkın Mucizeleri, Bez Bebek, Mahpeyker Kösem Sultan, Adını Feriha Koydum, Kızım İçin, Kocan Kadar Konuş, Deli Dumrul, Görümce, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Mahrumlar, Ali Ekber Cevahir, Salur Kazan: Zoraki Kahraman, Yol Arkadaşım gibi bir çok projede yer aldı.