Yasak Elma İrem Kimdir? (Zeynep Bastık) Yıldız ve Zeynep’in Kuzeni


Güncelleme: 14 Kasım 2018 : 01:04
0

Yasak Elma dizisi 19 Kasım Pazartesi günü 23. bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde İrem karakteri diziye damga vuracak. İrem karakteri kimdir sorusu şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Peki İrem kimdir, gerçek adı ne?

İrem karakteri dizide Yıldız ve Zeynep’in kuzeni olarak karşımıza çıkacaktır. İrem Taksim’de yer alan bir Rock Barda solistlik yapmaktadır. Bu şekilde hayatını sürdüren İrem’in yolu Yıldız ve Zeynep ile kesişir. Bu kesişme Yıldız’ın ve Zeynep’in hayatını değiştirecektir. İrem’i canlandıran oyuncumuz kimdir?

İrem karakterini canlandıran başarılı oyuncu Zeynep Bastık’tır. Zeynep Bastık, Rıza Kocaoğlu ile ismi anılan bir ünlüdür. 1991 İstanbul doğumludur. Murat Dalkılıç’ın da bir dönem vokalistliğini de yapmıştır. Fırça isimli şarkı ile müzik dünyasına giriş yapmıştır. Yine murat Dalkılıç’ın şarkısı olan Lüzumsuz Savaş isimli şarkıda sanatçı ile düet yapmıştır. Umuda Kelepçe Vurumaz isimli dizide Rüya karakterini canlandırmıştır.

Zeynep Bastık 165 cm boyunda ve 53 kg ağırlığındadır. Lise mezunu olan oyuncu Başak burcundadır. Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşayan oyuncu sevgilisi Kocaoğlu’ndan 13 yaş küçüktür. Çiftin tanışmaları da ilginç olmuş. Rıza Kocaoğlu Nişantaşı’nda bir sahnede Zeynep’in performansını izlemiş.

Zeynep’i görünce ondan çok etkilenmiş ve hemen tanışmak istemiş. Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu kendisinden 13 yaş küçük sevgilis ile şundan aşk yaşamaktadırlar. Zeynep, İrem karakteri ile Yasak Elma dizisine renk katacak gibi. Peki dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı?

Alihan ve Zeynep ayrı kaldıkları zamanları telafi etmek için düğmeye basmışlardır. Ayrı kaldıkları günleri telafi etmeye karar verirler. Halit ise Yıldız’ın tüm gerçeğini öğrenmiş ve deliye dönmüştür. Yıldız hem Halit’i hem de Kemal’i kaybetmiştir. Ender ise artık galip gelmenin tadını çıkartmak için arkasına yaslanmıştır. Yıldız ise bu yenilgiyi kabul etmeye hiç niyetli değildir.

Yasak Elma Son Bölüm Fragmanı