Yasak Elma için 59 Saat Kaldı!


Güncelleme: 17 Kasım 2018 : 09:01
0

Çok  fazla sevilen  ve hayran kitlesi  binleri,yüz  binleri ve hatta milyonları  bile bulan Yasak Elma dizisi için 59 saat kaldı. Cumartesi:15 saat+Pazar:24 saat+Pazaretsi:20 =59 saat kaldı  kısaca.  Nefesler tutuldu.  Fragmanlar  yüzlerce  kere  izlendi ama bir nebze olsun dindirebildi sadece merakı.  Alihan  öldü mü? Yıldız ve Halit arasında  buzlar eridi mi? Zeynep’in psikolojisi nasıl oldu? Ender ve Caner hala planlar  yapıyor  mu yoksa bir köşeye  çekildiler mi? Gibi bir sürü  soru insanları  meraklandırdıkça meraklanırdı.  Insanlar  bu merak ile  durmadan arama motorlarına yüklenmeye başladı. Alihan ve Zeynep tam artık  mutlu  bir çift  oldu derken Hira’nın öfkesi  ve hırsı bir  türlü  dinmek bilmedi.  Herkesin gözü  Hira’dan yana korkmaya  başlamıştı  ki Hira yaptı  yapacağını. Alihan’ın bindiği uçağı  kaçırdı.

Yayınlanan  ilk fragman’da Caner Alihan  öldü  mü? Dedi. Alihan severleri acaba Alihan  artık  diziden çıktı  mı  endişesine kapıldı . Zeynep’te gözyaşlarına  boğulunca dizinin  fanları Alihan  artık  dizide  olmayacak mı  soruları  ile meraklandı.  Zeynep eğer  Alihan  yoksa  nasıl  yaşayabileceğini daha doğrusu  yaşayamayacağını düşünüp durdu. Zeynep derin bir hüzne  boğuldu. Ama Alihan ölmedi.  Evet Alihan  ölmeyecek  kurtulacak. Alihan  severlere müjde olsun.

23. Bölümü ile pazartesi saat 20.00’da 19 Kasım günü  ekranlara gelecek olan  Yasak Elma  dizisinde neler yaşanacak? Kimin kimle ne hesabı  var? Oldukça  merak ediliyor.  Zaten  Yıldız  Halit  ve çevresindeki  herkese hamile olduğu  yalanı  söylemişti. Halit daha  çok  Yıldız’ın üstüne  düşmeye  başlamıştı. Ancak Ender Yıldız’ın yalan  söylediğini  anlamış  ve bir şekilde  Halit’e bu  belgeleri göstererek  kanıtlamıştı.  Halit beyninden vurulmuş gibi adeta eve gelmişti  ve hemen Yıldız’a test yapmıştı. Artık  Yıldız  sonunun  geldiğini  düşünmeye başlamıştı ve Halit’de karısı  Yıldız’ın yalanını  ortaya çıkaracağını  düşünmüştü  ki ikisini  de şaşırtan  bir sonuç  gördüler.  Evet  evet Yıldız  gerçekten  de hamileydi  buna en çok  kendisi şaşırmıştı.  Artık  Yıldız gerçekten  bir  güce  kavuşmuştu.

Tüm  kozlar onun elindeydi ve bu  sefer bu  yalan değildi  ve Yıldız  hamileliği  ile tüm kozları elinde  tutmuştu. Bakalım Ender bu defa ne yapacak. Yeni analizler ile görüşmek  dileğiyle.  .