Erdem Kaynarca Yasak Elma’da! Yasak Elma Dündar Kimdir?


Güncelleme: 8 Aralık 2018 : 15:52
0
Yasak Elma Dündar

FOX ekranlarının ilgiyle izlenen, Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın üstlendiği sevilen dizi reytingleriyle de bir hayli konuşulmaya devam ediyor.

Heyecanın ve entrikanın bir saniye durmadığı diziye hikayenin seyrini şekillendirecek karakterler de dahil olmaya şimdiden başladı diyebiliriz.

Yasak Elma 26.Bölüm Özeti! Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Alihan ve Ender’in evlenmesi bomba etkisi yaratır. Herkes bu evliliğin nasıl olduğunu merak ederken, Zerrin’in kalbi olanlara dayanmaz. Zeynep Alihan’ı tamamen hayatından çıkarmaya kararlıdır ve açıklamalarını dinlemez. Ender, sonunda istediği intikamı almıştır. Sırada şirketi ele geçirmek vardır. Ender ve Alihan, Halit’in elindeki kozu bilmeden zafere koştuklarını zannederler.

Yasak Elma Dündar (Erdem Kaynarca) Kimdir? Oynadığı Diziler Hangileri?

1 Ocak 1992 doğumlu olan Erdem Kaynarca, İstanbul’da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncunun bugüne kadar yer aldığı diziler ise Kalp Atışı ve Bir Deli Rüzgar olmuştur. Henüz oyunculuğun oldukça başında olan Erdem Kaynarca bu kez de Yasak Elma dizisinde Dündar karakterine hayat vererek seyirci karşısına çıkacak. Bakalım karakter iyi bir karakter mi yoksa ortalığı karıştıracak bir rolle mi karşımıza çıkacak?

Yasak Elma Genel Künyesi!

Pazartesi günlerine büyük bir seyirci yakalayarak çıkan Yasak Elma dizisi hakkında bazı bilgileri de bu başlıkta sizler için topladık.

Yapımcı: Fatih Aksoy
Yönetmen: Neslihan Yeşilyurt
Senaryo: Melis Civelek, Zeynep Soyata
Müzik: Cem Tuncer, Ercüment Orkut, Efecan Tuncer

Dizinin Konusu…

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.