Yasak Elma Alihan Kimdir, Onur Tuna Hakkında Bilinmeyenler


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 02:33
0
Zeynep ve Alihan

Fox’un efsane yapımlarından biri olan Yasak Elma dizisi rekorlara doymuyor. Entrika ve heyecan sınır tanımıyor. Yasak Elma’nın hızına yetişebilene aşk olsun. Oyunculardan en yakışıklı olan elbette ki Alihan’dır. Uzun boy, endam, renkli göz, tok bir ses, muntazam bir özgüven…Alihan ve Zeynep aşkı doruklarda kol gezerken bizler Alihan karakterine can veren çok başarılı oyuncumuz; Onur Tuna hakkında bilinmeyenleri aktaralım…

Yasak elma alihan

YASAK ELMA ALİHAN KARAKTERİ NASILDIR?

Alihan Taşdemir çok zengin birisidir. İstanbul’da sosyetik ve en gözde yakışıklılardan biridir. Herkes onu kapma derdindedir. O gönlünü Zeynep isimli genç ve güzel bir kadına kaptırır. Alihan Taşdemir nereye giderse gitsin her daim tüm gözleri kendi üzerine çevirmeyi çok iyi becerir. Kadınlar ona hayrandır, onunla olmak için deli divane olurlar.

Mükemmeliyetçi bir kişiliği vardır. Alihan Taşdemir asla hata kabul etmez. Onun hayat felsefesinde mükemmel olan vardır hatalar barındırılamaz. İş yerine gelince orada da kimsenin gözünün yaşına bakmaz ve kimseye ikinci bir şansı vermeyi uygun görmez. Herkese karşı sert, duygusuz ve acımasız görünmekten fazlası ile hoşlanır. İnsanların ondan çekinmesini, korkmasını istemeyen bir kişiliği vardır. Hayatına aldığı ve hayatında tuttuğu insan sayısı oldukça azdır. Alihan kimse ile kolay kolay samimi olmayı sevmez ve bundan da hoşlanmaz. Zeynep’le ise fırtınalı, deli dolu bir aşk yaşamaktadır.

Zeynep ve Alihan

Yasak Elma’da Alihan Karakterini Oynayan Onur Tuna Kimdir? Nerelidir? Daha Önce Nerede Oynadı?

Onur Tuna şu anda 30 yaşındadır. Doğum tarihi 16 Temmuz 1988 yılıdır.  Çanakkale’de doğmuşdu ve 9 Eylül Üniversitesi Iktisat Fakültesi’nde lisans yaptı daha sonra ise Ege Üniversitesi Konservatuvar’ında Sanat Müziği ses eğitimi alıp kariyer hayatına güç kattı.  Boyu 1.95’tir.  Lisanslı  olarak basketbol ve voleybol oynadı.Gitar çalmayı iyi bilir, besteleri ve şarkıları vardır.  Hem dizi oyuncusu  hem film oyuncusu hem tiyatro oyuncusu hemde mankendir.

Onur tuna

2011 yılında yayınlanan “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide Sıraç Bakırcı karakterine can verdi.2014 yılında başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in yer aldığı “Bir Küçük Eylül Meselesi” adlı sinema filminde oynadı daha sonra  23 Aralık 2014 tarihinde yayınına başlayan Bir Osmanlı Polisiyesi olan “Filinta” adlı dizide “Filinta Mustafa” karakterine başarılı bir şekilde can verdi. Cesur Yürek’de ise Ömer karakterine can verdi.