Yasak Elma 28.Bölüm 24 Aralık 2018 , Neler Oldu?


Güncelleme: 4 Ocak 2019 : 23:23
0
Zeynep Yılmaz

Yasak Elma dizisi her hafta başı pazartesi günü fox tv de saat tam 20.00 da sevenleri ile buluşmaya devam ediyor ve bazen de olsa kaçıranlar için özet olan bu yazıyı kaleme alıyoruz.

Yasak Elma 28.Bölüm 24 Aralık 2018 , Neler Oldu?

Dizide geçen bölümde Alihan ve Ender Halit dan intikam almak için evlenmişti ancak hesaba katmadıkları bir şey vardı o da eski karısı Alihan’ın ise ablası olan Zerrin de Zerrin Alihan ve Ender’in bu atana karşı hisselerinin kullanım haklarını Halit’e devretti Ali hangi de her şeyi anlattı Halit bizim annemiz ile de birlikte olmuştu Halil Annem babamıza aldatmışsın dedi ancak Zerrin buna inanmadı Üstüne üstlük gitti Halide söyledi ve Halit de Böyle bir saçmalık olamayacağına bu konunun da kimsenin kulağına gitmemesi ne istediğini söyledi Zerrin de bunu kabul etti.

#zafer
Yasak Elma Oyuncuları

 

Peki yeni bölümde neler oldu hep beraber bakalım, şimdiden okumak niyetinde olan tüm okurlarımıza keyifli okumalar dileriz. Halit eski eşi Ender ile Alihan’ın evliliğinden dolayı oldukça huzursuz durumdadır ve yeni eşi Yıldız ile aralarında gerginlikler devam etmektedir. Yıldız ise net bir karar vermek üzeredir .

Halit ve Alihan

Halit’e son bir şans vermeyi düşünür ve bunu dile getirir bakalım Halit Yıldız’ın verdiği bu son şansı da kaybedecek mi ,eğer kaybederse Yıldız Halit den ayrılacak mı? Yıldız Halit’ten ayrılırsa eski sevgilisi Kemal ile mi evlenecek doğrusu Kemal’in zenginliği Yıldız’ın aklını başından almaktadır ve Yıldız’ın Kemal ile evlenmesi büyük olasılıklar altındadır .

Zeynep Yılmaz

Bu arada Ender Alihan ile evlenip Taşdemir soy ismini aldı evin altını üstüne getirmeye devam ediyor. Alihan ile Zeynep’in ilişkilerine dair bundan fotoğraflar ,hediyeler her ne varsa hepsini toplayıp çöpe attırıyor bu durum Alihan’ın sinirlerini bozuyor ve bu evliliğin sadece formalite olduğunu Ender’e anlatmaya çalışıyor Ender yerinde durmuyor ve Halit’in Alihan ile arasındaki sırrı nedir diye çok merak ediyor .Bunu araştırmaya başlıyor Zeynep ise Alihan’ı gözden çıkarmışa benziyor onunla yeni ilgilenen bir aday var bakalım Zeynep bu adama şans verecek mi yoksa Zeynep Alihan’ı sinirlendirmek için mi böyle devam ediyor hep beraber 29. bölümde göreceğiz