Yasak Elma 26.Bölüm Özeti, 10 Aralık 2018


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 09:57
0
Zeynep Alihan'ı unutabilecek mi?

Yasak Elma nefesleri keserek yeni bölümleri  ile karşımıza çıkıyor. Her yeni bölümü, özeti, fragmanı heyecanla bekleniyor. Acaba neler oldu, me kaçırdım sorusuna son çünkü bu sorunun cevabı bu yazının devamında. Okuyan herkese keyifli okumlar dileriz. Umarız  ki sorularınıza cevap olacaktır.

Ender ve Alihan evlendi

Yasak Elma 26.Bölüm Özeti,10 Aralık 2018

Alihan Ender’in evlilik teklifini kabul etti ve bu sadece kağıt üstünde olacak, ikimizin ortak  gayesi ve planı Halit’i çökertmek olacak dedi. Ender de bunu kabul etti. Yasak Elma 26. Bölüm Özeti  diye devam ederken zavallı Zeynep de Alihan’ın evlilik teklifini kabul etmek için karar vermişti. Hatta Alihan’ın ablasının dahi desteğini aldı. Ayrıca tüm sevdiklerine haber  verdi ortamı süsledi ve Alihan gelince ona evlilik teklifini kabul edeceğini söyledi. Ancak Alihan onlara yıldırım nikâhı ile Halit’in eski karısı Ender ile evlendiğini söyledi. Zeynep yıkıldı darmadağın oldu.

Zeynep Alihan’ı unutabilecek mi?

Yasak Elma 26. Bölüm Özeti,10 Aralık 2018 fox tv’de yayınlanınca Yıldız Kemal’e gitti ve Kemal ona Halit’ten boşanmadıkça sana dokunmam dedi. Yıldız Kemal ona sahte mücevherlerin gerçeğini yaptırdı diye ne istersen yapacağım demişti ve Kemal de bir gece bana gel dedi. Halit’in büyük kızı da Kemal’den hoşlanıyor tabi ki Yıldız bu durumu da çekemiyor. Ayrıca Yıldız’ın kocası eski karısı Ender Alihan ile evlendi diye çılgına döndü. Ender ise ondan intikam aldığını düşünerek çok sevinçliydi.

Yasak Elma 26. Bölüm Özeti, Neler Oldu?

Alihan ve Ender Halit’in şirketlerini elinden alacaklarını sanıyorlardı ancak Halit’in elindeki kozdan haberleri yoktu. Ayrıca Zeynep Alihan’ı tamamen hayatından çıkarma kararı alır, Alihan beni bekle bu sadece formalite dese de Zeynep hiçbir açıklamasını dinlemez. Alihan’ın ablası Ender ile Alihan’ın evliliğini duyunca kalp krizi geçirir, herkes çok şaşkındır. Ama Alihan’ın gözünü intikam hırsı bürümüştür.

Yasak Elma 26.Bölüm Özeti, 10 Aralık 2018

Zeynep acı içindedir, yüzüğü Alihan’a verir ,sakindir ama yüreği yangın yeridir. Yıldız ise Kemal sayesinde gerçek  mücevherleri getirtir kasaya koyar ve Halit kuyumcu ve uzmanları çağırır mücevherler gerçek lafını duyar. Yıldız ise Kemal ile öpüşmesini gören ve onu tehdit eden çalışanlardan Aysel’i Yasak Elma 26.Bölüm de tekrar işe alır.