Vurgun Dizisi Kemal Vardar (Erken Petekkaya) Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 12:22
0

FOX TV’nin yeni dizisi Vurgun için geri sayım başladı. 2018 Aralık ayında Fox TV ekranlarında yayınlanması kesinleşen dizisinin konusu nedir? Oyunların rolleri ne olacak haberimizde..

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Vurgun dizisinin yönetmenlik koltuğunda ise Altan Dönmez’in var. Yeni dizi Vurgun’un senaristliğini ise Başar Başaran ve Emre Özdür üstleniyor. Dizinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Altan Erkekli yer alıyor. Merakla beklenen dizide oyuncular hangi rollerde oynayacak?

Başrol oyuncularından Erkan Petekkaya, 10 yıl komada kaldıktan sonra bir mucize eseri hayata dönen ünlü iş insanı Kemal Vardar karakterinde çıkacak karşımıza… Başrol oyuncularından Deniz Çakır ise yaşadığı koma süreci boyunca herkesin öldüğü gözüyle baktığı Kemal Vardar’ın büyük aşkla bağlı olduğu eşi Reyhan karakterine hayat verecek.

Erkan Petekkaya (Kemal Vardar) Kimdir?

Doğum tarihi 11 Aralık 1970 (48 yaşında, 2018), Erkan Petekkaya yaşı ilerledikten sonra ünlenen nadir oyuncularımızdan. Erkan Petekkaya, Didem Petekkaya ile evlidir ve Cem Cano Petekkaya isminde bir çocuğu vardır. Petekkaya Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur.

İlk oyunculuğu 1998 yılında Güzel Günler isimli dizisi ile olmuştur. Aynalı Tahir dizisi ile ünlenen Erkan Petekkaya asıl çıkışını ise Beyaz Gelincik dizisi ile yaşamıştır. Gerçek bir yıldız olduğunu  ise reyting rekorları kıran muhteşem dizi  Öyle Bir Geçer Zaman ki ile tüm Türkiye’ye kanıtlamıştır. Bu dizi ile dünyaya da açılmış ola Petekkaya daha sonra sırasıyla Dila Hanım ve Paramparça dizilerinde rol almıştır. Paramparça dizisinin birçok ülkeye ihraç edilmesiyle Erkan Petekkaya şuanda Türkiye’nin dünyada en çok tanın erkek oyuncularından biri konumundadır.

Vurgun Dizisinin Konusu nedir?

10 yıl komada kaldıktan sonra bir mucize eseri hayata dönen bir adam ve bu geçen zamanda umudu hiç yitirmemiş cefakar bir kadın.. Şuan dizi ile ilgili paylaşılan tüm bilgi bu kadar.. Vurgun dizisinin konusu açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak..

Vurgun Dizisi oyuncu kadrosu: Başrol oyuncuları; Erkan Petekkaya, Deniz Çakır’ın yanı sıra dizide; Mehmet Aslantuğ, Meryem Uzerli, Altan Erkekli ve Emre Kınay yer alacak.