Vatanım Sensin Mehmet Öldü Mü? Genco Özak Diziden Neden Ayrıldı


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 08:44
0

Vatanım Sensin dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ederken diziden ayrılık haberleri gelmeye başladı. Vatanım Sensin dizisinde Mehmet karakterini canlandıran Genco Özak diziden ayrılma kararı aldı. Vatanım Sensin Mehmet karakterinin daha önce de diziden ayrılacağı konuşulmuş fakat  39. bölüme kadar Vatanım Sensin dizisindeki rolüne devam etmiştir. Fakat Gonca Özak için ayrılık vakti artık geldi.


Vatanım Sensin Yanık Efe Öldü mü? Onur Saylak Diziden Ayrıldı mı?


Dram, savaş aşk ve kahramanlık konulu dizi, her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin son bölümünde yaşananları hatırlayacak olursak. Askerleri geri almak için gelen İsmet Bey safını değiştirmiştir. Diğer taraftan Cevdet’in eline düşen Tevfik’i neler bekliyor? Artık Dağıstanlı’dan umudu kalmayan Cevdet’in önceliği intikamı değildir. İsmet Beyle işbirliği yapan Cevdet Dağıstanlı sorununu halletmek için atağa geçer. Bütün efeleri tek merkezden yönetmek için Ankara’ya bağlamayı planlayan Cevdet, amacına ulaşabilecek mi?

Yine heyecan dolu bir bölümü geride bırakırken dizinin ilk bölümlerinden itibaren izlediğimiz Mehmet karakteri senaryo gereği bombanın infilak etmesi ile diziden ayrılacak. Genco Özak diziden kendi isteğiyle mi ayrıldı bilinmiyor. Fakat aldığımız duyumlara göre başka bir dizi projesinde rol almak için Vatanım Sensin dizisinden ayrılma kararı aldı.

Vatanım Sensin Mehmet Kimdir? Genco Özak

22 kasım 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Genco Özak Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Çalgı Çengi filmi ve Kocamın Ailesi dizilerinde rol almıştır.