Vatanım Sensin Dağıstanlı Ölecek mi?


Güncelleme: 14 Şubat 2018 : 13:48
2

Vatanım Sensin dizisinin önemli karakteri Dağıstanlı öldü mü ölecek mi? Diziden ayrılıyor mu? Vatanım Sensin’in önceki bölümlerinde Dağıstanlı bir çok defa hedefe alınmıştı. Dağıstanlının yanındaki ajan yunanlılara hizmet etmekteydi ve bu anlamda Dağıstanlı büyük bir tehlike altındaydı. Cevdet ise gelen emir ile Dağıstanlı’nın yanına sızıp onun kim olduğunu öğrenmeye çalıştı. Dağıstanlı ölümün kıyısında gezmektedir. Her an hedefte olan Dağıstanlı ölebilir. Peki Vatanım Sensin Dağıstanlı öldü mü? ufuk Bayraktar diziden neden ayrıldı?

Vatanım Sensin Dağıstanlı ölecek mi? Ufuk Bayraktar diziden neden ayrıldı? sorusundan önce Bilindiği gibi Dağıstanlı Kuvayi Milliye hareketini operasyonel anlamda koordine etmekte ve o gönüllü hareketin başındadır. Ancak Ankara’dan bağımsız hareket eden bu birlikler endişe uyandırmaktadır. Ankara ise bu işin gerçek yüzünü öğrenmek, Dağıstanlı’yı tanımak ve ona güvenmek için yanına bir ajan sokmak isterler. Bunun içinde Cevdet Dağıstanlı’nın asıl amacını öğrenme adına onunla bir şekilde yüzleşmeye çalışmaktadır. Diğer taraftan Filipos’ta rahat durmamaktadır ve ajanını Dağıstanlı’nın yanına yerleştirmiştir.

Aynı zamanda Dağıstanlı’nın ölüm emri de verilmiştir. Dağıstanlı Yunanlılar tarafından öldürülmek istenmektedir. Peki Dağıstan ölecek mi? Diziden ayrılacak mı? Hangi bölümde ölecek? Dağıstanlı ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Taylan Biraderler’in yönettiği Vatanım Sensin ‘den ayrılık haberleri gelmeye başladı. Sertliği ve pervasızlığıyla düşmanını değil aynı zamanda dostunu da ürküten bir karakter olan Dağıstanlı ile seyirci karşısına çıkan Bayraktar oldukça ilgi gördü.

Vatanım Sensin Dağıstanlı öldü mü? Ufuk Bayraktar diziden neden ayrıldı ?Vatanım Sensin de bu hafta olaylar durulmuyor. Yunan taarruzu karşısında son kale olarak görülen Dağıstanlı maalesef gerçek yüzünü göstermiş ve kahraman Türk ordusunu büyük bir yenilgiye uğratmıştır. Cevdet ise suçluluk duygusu ile kendini yer bitirir. Azize ise Cevdet’in suçluluk duygusunu bastırabilecek mi bu çıkmazdan onu kurtarabilecek mi merak konusu olmuştur.

Cevdet bunun bir çaresini düşünür ve Dağıstanlıya yaptıklarının bedelini bir bir ödetmek için güzel bir plan yapar. Bu arada Mustafa Kemal ise kahraman Türk askerini dimdik ayakta tutmak için Batı Cephesini ziyarete gider. Bu arada her şeyin sebebi olarak Mustafa Kemal’i gören Dağıstanlı yine hain planlar peşindedir. Peki bu durumda Vatanım Sensin dizisi Dağıstanlı ölecek mi? Nasıl ölecek tüm ayrıntılar 15 şubat akşamı sizlerle olacak. 

Merak dolu gözler için kesin bir tüyo verelim Vatanım Sensin Dağıstanlı öldü mü? 15 Şubatta ekrana gelecek olan 45. bölümüyle diziye veda edecek. Vatanım Sensin Dağıstanlı Ufuk Bayraktar diziden ayrılacak. Nasıl öleceği ise diziyi izlerken öğrenebilirsiniz. Tahminleriniz varsa yorum kısmından bizlerle paylaşabilirisiniz.

[kirmizitext]Vatanım Sensin Tarihte Dağıstanlı Var mı? Dağıstanlı Gerçekte Kimdir?[/kirmizitext]


Tarihte Dağıstanlı Nasıl Ve Ne Zaman Ölmüştür? İşte Ayrıntılar<<< Tıklayınız


Comments are closed.