Vatanım Sensin Cevdet Ölecek Mi? Diziden Ayrılıyor Mu? Halit Ergenç Diziden Neden Ayrılıyor?


Güncelleme: 15 Aralık 2017 : 02:15
0

Vatanım Sensin’de yine heyecanlı bir bölümü geride bıraktık. Kerim’in intikamını almak için yemin eden Seher Cevdet’i öldürecek mi? Vatanım Sensin Cevdet ölecek mi? Halit Ergenç diziden ayrılıyor mu? İzleyen herkesin merak ettiği tüm bu soruları sizler için yanıtladık…


Vatanım Sensin 3. Sezon Olacak Mı? Final Mi Yapacak?


Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin 37. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Heyecan dolu son bölümde Leon ile Hilal, Kerim tarafından köşeye sıkışır.  Cevdet’in de olay yerine gelmesi üzerine gözünü kırpmadan herkesi öldürmeye kalkışır. Kızının tehlikede olduğunu düşünen Azize Hilal’i takip eder ve kızını kurtarmak için silahıyla Kerim’i sırtından vurarak öldürür. Milli mücadelenin gizliliği için kendini saklayan Azize, Hilal ve Cevdet’e görünmemek için çabalar.

Kerim’i öldürdükten sonra Dağıstanlı’nın yanında kalamayacağını düşünen Azize Ankara’ya gitmeye karar verir ve yola çıkar. Diğer taraftan kardeşinin ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Seher intikam yemini eder. Seher’in hedefinde kardeşinin ölümünden sorumlu gördüğü Cevdet vardır. Onu öldürmek için harekete geçer. Vatanım Sensin Cevdet ölecek mi?

Herkes’in aklında aynı soru işareti Vatanım Sensin Cevdet ölecek mi? Halit Ergenç Vatanım Sensin dizisinden ayrılıyor mu? Her fırsatta dizi saatlerinin uzunluğundan şikayetçi olan, kendilerine ve çocuklarına zaman ayıramadıklarını dile getiren Halit Ergenç ve Bergüzar Korel diziden ayrılma kararı mı aldı?

Albay Cevdet yani Halit Ergenç diziden ayrılmayacak. Çünkü Albay Cevdet karakteri gerçek tarihte var olan bir isim. Ve ölümü bu şekilde olmayacak.

Siz dizinin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Vatanım Sensin dizisinde hangi sahneler artırılmalı yada azaltılmalı? Hangi oyuncular daha ön plana çıkmalı? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.