Vatanım Sensin Bu Sezon Son Mu Olacak Devam Edecek Mi?


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 14:11
27

Vatanım Sensin Sezon Finali Mi Yapacak Yoksa Final Yapıp Bitecek Mi? Kanal D nin büyük yapımları arasında yer alan Vatanım Sensin bu sezon final mi yapacak Sezon finali mi  merak edenler doğru yerdesiniz.

Kanalın iddalı dizisi bu sezon donunda bitmeyecek kısa bir tatilin ardından tekrar ekranlara dönecek. Kurtuluş Mücadelesinin anlatıldığı dizide oyuncuların muhteşem performansları diziyi zirveye taşıyan en önemli nedenleri arasında.

Usta oyuncu Halit Ergenç ‘e eşi Bergüzar Korel’in eşlik ettiği dizide ki genç oyuncularda oldukça iyi rol yapıyor. Perşembe günleri yayınlanan dizinin en büyük rakibi Star tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Cesur ve Güzel Reyting mücadelelerinde başa baş devam eden diziler küçük farkla listede zirvede yer alıyor.

Vatanım Sensin de işlenen milli konular gerçekten büyük ses getiriyor ama konu belli bir dönemle sınırlandığı takdirde senaryo da tekrara düşebilme ihtimali de çok yüksek.

Vatanım Sensin eylül döneminde ekranlarda ki yerini alacak . İzlenme oranlarında düşüş yaşamadığı takdirde sezon sonuna kadar devam edecek. Malumunuz dizi 31. bölüm ile ilk sezon için ara verdi. 2. sezon içinde dizinin devam edeceği gelen bilgiler arasında.

Dizinin yeni oyuncular ve farklı konularla 2. sezona merhaba diyecek. Bakalım ilk sezon ki başarıyı 2. sezon içinde gösterebilecek mi? Yoksa 2. sezon dizinin hikayesinde ileriye gidemeyip erken final kararı mı alacak? Sizin bu konu ilgili düşünceleriniz nedir yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular?


Vatanım Sensin 2 Sezon(2017-2018)  Yayın Tarihi Belli Oldu mu? Ne Zaman Başlayacak?


Vatanım Sensin Dizisi Erken Final Kararı mı Aldı Bitecek mi?

27 YORUMLAR

  1. Vatanım Sensin dizisi çok güzel bir dizi.Sinema tadında bir dizi olmuş.Gah Heyecanla,gah gözlerimiz dolu dolu,bazen de gülerek izliyoruz.Oyuncuların,yayın ve yapımda emeği geçenlerin ellerine sağlık.Severek izlediğimiz bu dizi umarım bitmez ve senelerce sürer.

  2. Zevkle izliyorum ailesinin kırsal alan da bekleyişi yürek burküyor dört gözle bekliyorlar babalarını tabii bizde inşallah devam eder

  3. Kanal D “Bodrumculara” devam etsin, nacizane tavsiyem onlara, bir de “Kilerciler” diye dizi yapsin, reytingi tavan yapar. Ya da REKLAM arasi DiZi koysun, hani 20 saniyelik dizi kesitleri, valla Türkiye’nin en gözde kanali olur, reytingleri kimseye kaptirmaz!

  4. Bittiiiii, dizi de bitti, Kanal D de bitti, yok yani “arkasi yarin” diye bir sey. Yalniz anlamadigim FiNAL olan bir diziyi SEZON FiNALi diye yayinlamak Kanal D’nin yeni bir stratejisi mi? Öyleyse, en bastakinden en altina kadar hepsi “ahmak” bunlarin…

  5. Konu komsu akraba eş dost tüm tanidiklarim dizinin sıkı takipcisi nasıl reytingi yok?
    Tv ile işim olmaz dizi günü kitleniyorum

  6. kisisel fikrim dizinin bittigi yonunde ama devem edecekse de nasil olacak bilmiyorum ama Cevdet bi sekilde kurtulsun arkadas cunku bu film onsuz yurumez !!!!

  7. Teyfik yeni bölümüde artık ölsün bıktık artık.Cevdet ailesine kavuştu.Hemiltın ölsün baldızı Türkiye’de kalsın meclis tartışmaları iç ssavaş yani cumhuriyet veya yeni parlamento karßıtlarıgündeme gelsin ekonomi ve bilimin teknolojinin kurulması ve dış ajanların ülkeyi parçalayıp bölme girişimleri gündeme gelebilir.

  8. Cevdet yaralı kurtulsun ,Cevdet cumhuriyetin kurulumu ve devrimlerde yer alsın ,Hilal Leonla,Yıldız Ali Kemalle evlensin ülkemiz yeniden İnşa edilirken tekrar yıkmak için oynanan oyunlar gündeme gelirse vatanımız için uyuyanlar belki uyanır diye düşünüyorum selamlar.

  9. lütfen bitmesin. gerçekleri anlatan çok güzel bir dizi ama her güzel şey gibi bitecek galiba. kanal d nin huyu bu seyirciye saygısı yok.

  10. Haber programları dışında izlediğim tek dizi. İple çekiyorum Cuma gününü, çünkü Perşembe akşamı o saatlerde derste oluyorum. Lütfen bitmesin.. lütfen bitmesin.

  11. Haber programları dışında izlediğim tek dizi. İple çekiyorum Cuma gününü, çünkü Perşembe akşamı o saatlerde derste oluyorum. Lütfen bitmesin.. lütfen bitmesin.

  12. (2) Uzun yillar sonra bir tanidigi ziyaret esnasinda “Vatanim Sensin” dizisini gördüm ve tekrar alicima yükledim, hay yüklemez olaydim. Kanal D “Reklam budalasi olmus, iki dakikada bir 20 sniyelik reklamlar. Ahhhh, bu dizi final yapar da Uydu alicimi tekrar Kanal D vebasindan kurtaririm.

  13. (1) Kanal D ismidir, ne yapsa yeridir! Sezon finali der, arkasini getirmez. Tam hatirlamiyorum 2007 veya 2008 olabilir, Euro D’yi yayinladigi “dolandirici” yarismalari nedeniyle uydu alicimdan, hem de kanalin kendisine bildirerek sildim.

  14. Bu sezon bitsin tekrarlayıp duruyor içimiz sıkıldı refaha kavuşmak istiyoruz..kabus gibi içimize çöktü.

  15. Süper dizi perşembe akşamlarını iple çekiyoruz bu dizi hiç final yapmasin hep devam etsin. Bir ara konu uzamış ti sıkıl maya başlamıştık fakat bir kaç bölüm sonra toparladı. Aile dizimiz oldu. Başarılar diliyorum oyunculara ve yönetenlere

  16. Cok guzel bir dizi..ancak cok haksizliklar oluyor ve bazen bunaltiyor..cevdet ve azize artik kavussun ve teyfikinde foyasi ciksin artik.. her bolum nerdeyse ayni oldu bir heyecan kalmamis gibi hep kotulukler ve haksizliklar baya bunaldik..

  17. Olaylar çok ağır biraz serinlemek lazım biraz gevşemek lazım en azından karı koca beraber olsun çok yanlızlar bir dal olsun bir nefes olsun bir yaşanmışlık olsada çok zor günler oldu zamanında vaktiyle ya işin kısacası azize Cevdet anlasın biraz uzattım ama bütünleşmek iyi olmazmı yaa yeter gayrı buluşturun karı kocayı

  18. Vatanım semaini zevkle izlerken geçen hafta şok yaşadık Azize artık öğrensin herşeyi sıkıldık ya

Comments are closed.