Vatanım Sensin 2. Sezon Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 15:38
1

Kanal D’nin tarihi, dönem, dram, savaş ve aşk dizisi Vatanım Sensin 2. Sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni bir hikaye, yeni kurgu ve yeni oyuncularla ekranlara gelen dizide merak edilen bir çok husus var. bunlar birisi de dizinin nerede çekildiği. Vatanım Sensin 2. Sezon Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? Çekimler nerede yapılıyor gibi sorular merak edilen konular arasında. Sizler için Vatanım Sensin’in dizi setini araştırdık.

Oyuncu kadrosunda Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Senan Kara (Veronika), Baki Davrak (Vasili), Şebnem Hassanisoughi (Eftelya), Celile Toyon (Hasibe), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal) gibi isimlerin yer aldığı ve O3 Medya’nın yapımcılığında ekranlara gelen dizinin yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul Taylan vardır. Müziklerini Yıldıray Gürgen’in yaptığı dizinin nerede çekildiği ise çok merak ediliyor. İşte detaylar. Vatanım Sensin 2. Sezon Nerede Çekiliyor?

Dizinin çekimleri bilindiği gibi İstanbul’da yapılıyor. İstanbul’da Beykoz’da çekimleri yapılan dizi için bir sette kuruldu ve bazı sahneler ise özel efektlerle çekiliyor. Dizinin seti ile ilgili bilgiler ise gizli tutluyor. Dizinin fanlarının akınına uğramamak için özellikle dizinin setinin nerede olduğu ile ilgili bilgiler bulunmamakta. Vatanım Sensin 2. Sezon Nerede Çekiliyor? Dizinin Beykoz taraflarından çekildiği biliniyor. Beykoz Belediyesinin de dizi ekibine kolaylık sağladığı gelen bilgiler arasında.

Vatanım Sensin bilindiği gibi tarihi bir dizi. Dizinin konusu genel anlamı 1. Dünya Savaşı sonu ile Milli Mücadele yılları ile ilgili. 1912’de Selanik’in düşüşü sırasında şahit olduğu ihanete karşı sessiz kalmayan Binbaşı Cevdet, hainler tarafından pusuya düşürülerek, sırtından vurulur. Gözlerini açtığında ise; yıllardır vatan toprakları için savaştığı Yunan ordusunun esiri olmuştur.

Yunanlıların esaretinde uzun yıllar kalan ve Selanik’in nasıl satıldığını kendi gözleriyle gören Binbaşı Cevdet, bir seçim yapmak zorunda bırakılacaktır. Bu kararın ardından esir kampından Yunan İşgali altındaki İzmir’e dönen Cevdet’i yıllar sonra gören ailesinin, şaşıracağı tek şey yaşıyor olması olmayacaktır. Not: “Vatanım Sensin” 8 Haziran 2017 tarihinde yayınlanan 31. bölümüyle 1. sezon finalini yaptı. Not 2: “Vatanım Sensin” 9 Kasım 2017 Perşembe günü yayınlanacak 32. bölümüyle 2. sezonuna başlayacak.


Vatanım Sensin Tarihte Dağıstanlı Var mı? Dağıstanlı Gerçekte Kimdir?<<<tıkla


1 YORUM

  1. dizi setini devlet sırrı gibi saklıyorlar , açıklasalar güzel olur hiç değilse dizi sayesinde o yerlerde turizm canlanması olur

Comments are closed.