Vatanım Sensin 1 Mart Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor


Güncelleme: 1 Mart 2018 : 05:14
0

Kanal D ekranlarının kemik izleyici kitlesine sahip sevilen dizisi Vatanım Sensin 1 mart yeni bölüm neden yok? Tarihi konusu ve sürükleyici senaryosuyla izleyenleri her perşembe ekrana kilitleyen Vatanım Sensin 1 mart neden yayınlanmıyor? Rutin olarak her hafta yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden dizi 1 mart perşembe neden yok soruları izleyenler tarafından sorgulanmaya başladı.


Vatanım Sensin Latife Hanim Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Merak Edilenler


Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Okan Yalabık, Levent Can, Fatih Artman, Boran Kuzum, Miray Daner, Pınar Deniz ve Celile Toyon gibi alanında usta isimlerin yer aldığı dizinin takipçileri yeni bölümü iple çekerken kanaldan kötü haber geldi. Dizinin 1 mart perşembe yeni bölümünün yayınlanmaması dizi severleri hayal kırıklığına uğrattı.

 

Vatanım Sensin 1 mart neden yok? Vatanım Sensin yapımcısı O3 Medyanın açıklamasına göre dizinin çekimleri bazı teknik aksaklıklar nedeniyle yetişmedi. Bu nedenle Vatanım Sensin 1 mart perşembe yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmayacak. Dizinin genel olarak önemli sahnelerinden oluşan özel bir bölüm ekrana gelecek. Kanal ve dizinin yapımcı sebep olarak teknik aksaklıkları gösterse de kulislerde konuşulan bilgiler biraz farklı.

1 Mart perşembe akşamı Fenerbahçe- Beşiktaş arasında yapılacak Türkiye Kupası maçından ötürü dizinin yeni bölümünün ekrana gelmediği konuşuluyor. Vatanım sensin hitap ettiği kitleden ötürü dizinin yeni bölümünü yayınlamak istemedi. İzlenme oranlarında ciddi bir düşüş olacağını tahmin ettiği için risk almak istemedi. Bu durum sadece Vatanım Sensin için geçerli değil, derbi maçlarının yayınlandığı akşamlar bütün diziler aynı endişeyi yaşıyor. Çoğu çeşitli sebepler sunarak dizinin yeni bölümünü yayınlamıyor. Fakat bu ne kadar doğru bir tutum tartışılır. Maçtan ötürü yayınlanmıyor olması tamamen kulis bilgisi.

Vatanım Sensin 1 mart neden yok sorusunun yanıtı yapımcı ve kanalın açıklaması doğrultusunda da olabilir. Vatanım Sensin bir dönem dizisi olduğu için mimariden oyuncuların kostümüne kadar hepsi dönemin izlerini yansıtmak zorunda. Bu yüzden dizinin çekimleri yetişememiş olabilir. Çünkü gerçekten figürandan başrolüne kadar herkesin kostümleri ve aksesuarları uzun bir uğraş sonucunda hazırlanıyor.

Vatanım Sensin 8 mart perşembe akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Tüm heyecanı, aksiyonu ve duygusal sahneleriyle yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek. Dizinin son bölümünde Cevdet vazifesi ve ailesi arasında zor bir tercih yapmak zorunda kalacaktır. Cevdet ailesini mi yoksa uğruna canını feda etmeyi göze aldığı  vazifesini mi seçecek?

Vatanım Sensin 47. bölümü ile 8 mart perşembe akşamı sevenleriyle buluşacak. Siz Vatanım Sensin’in bu kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin bu tarz sebeplerden ötürü yeni bölümünün yayınlanmamasını doğru buluyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Vatanım Sensin 1 mart neden yok? Vatanım Sesin 1 mart neden yayınlanmıyor