Vartolu geri dönüyor! Çukur’un yeni bölümünde neler olacak?


Güncelleme: 17 Kasım 2018 : 14:51
0

Ekranların en çok izlenen dizilerinden olan ve Pazartesi gecelerine damga vuran Çukur dizinin 2. sezon 10. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

Her hafta birbirinden heyecanlı ve aksiyonlu olaylara sahne olan Çukur’da bu hafta işler iyice karışıyor. Erkan Kolçak Köstendil’in büyük bir başarıyla canlandırdığı Salih karakterinin ikinci sezondaki değişimi bu hafta bambaşka bir yere gidiyor.

Saadet’in yaşadığını ve Karakuzular’ın elinde olduğunu öğrenen Salih, Çeto’nun isteklerine boyun eğecek mi? Yoksa Vartolu olarak geri dönecek ve Karakuzular’a büyük bir oyun mu oynayacak?

Çukur’un yeni bölümünün yayınlanan ilk fragmanı Salih’in dönüşümünü izleyiciye gösteriyor. Saadet ve anne karnındaki oğlu için hiçbirşey yapamamanın büyük pişmanlığını yaşayan Salih, Medet ile birlikte eski günlerine dönme yolunda ilk adımını atıyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Karakuzuların uyuşturucu işinde başarısız olduklarını ve çok kısa bir süreleri kaldığını izlemiştik. İyice köşeye sıkışan Çeto ve Mahsun ellerindeki son koz olarak Saadet’i kullanarak Salih’i yanlarına çekmeye çalışacak. Aynı zamanda Celasun’u da Cumali’yi öldürmesi için tehdit eden Çeto başarısız olan Celasun’a nasıl bir yaptırım uygulayacak? Celasun eşi Akşın ve annesini korumak için Çeto’nun isteklerini kabul edecek mi?Saadet’i kurtarmak için Karakuzularla işbirliği yapacak gibi görünen Vartolu’nun kafasında aslına neler var?

Medet’in ‘Vartolu her zaman bir yolunu bulur’ sözlerini de işittiğimiz yeni fragmanda Salih’in dönüşümünün ve kafasındaki yeni planların ipuçları seyirciye aktarılıyor.

Vartolu, Saadet’i kurtarmak için kardeşlerini ve babasını karşısına almayı göze alacak mı? Vartolu’nun Karakuzularla işbirliği yaptığını öğrenen Yamaç ve Cumali nasıl bir yol izleyecek?

Karakuzular’ı kendi yöntemleriyle alt etmek için her yolu deneyen Cumali bu hafta neler yapacak? Cumali’nin adamı olarak diziye geri dönen Veysel’in gerçek kimliği ortaya çıkacak mı?

Show TV’nin pazartesilere damga vuran dizisi Çukur’un başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner Erkan ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimler rol almakta. Dizinin ikinci sezonunda projeye dahil olan Necip Memilli, Berkay Ateş ve Erkan Avcı gibi isimler de izleyiciden tam not aldı.

Çukur’un 2. sezon 10. bölümü 19 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak.